„Lecții de viață”, episod nou: Viceversa

„Lecții de viață”, episod nou: Viceversa

Finalul verii a adus în fața telespectatorilor un nou sezon „Lecții de viață”, iar venirea toamnei continuă cu episoade noi. Pe 02 septembrie, la PRO TV, de la ora 14.00, putem vedea „Viceversa”, episod ce ne prezintă povestea a doi bărbați, Victor și Nistor, care plănuiesc să-și ucidă nevestele.

După ce se întâlnesc în parc, cei doi pun la cale un plan, deoarece Victor crede că este înșelat de partenera lui, în timp ce Nistor are probleme cu banii și vrea să obțină asigurarea de viață a soției.

Bărbații decid ca fiecare să o ucidă pe soția celuilalt, pentru a avea alibi și pentru a nu fi descoperiți. Doar că Victor realizează în ultimul moment că nu este înșelat și vrea să-l anunțe pe Nistor că renunță la plan. Însă acesta din urmă nu răspunde la telefon și pune în aplicare planul. Din fericire, soția lui Victor nu moare, însă ajunge internată în spital în stare gravă.

Victor și Nistor se întâlnesc, acesta din urmă îl obligă pe „partenerul” lui să respecte planul și îl amenință că, dacă nu o face, merge la poliție și îl denunță. Sau chiar îi spune soției lui Victor ce s-a întâmplat, după ce aceasta este externată din spital.

Cum se va termina povestea și ce va face Victor puteți vedea doar la PRO TV, de la ora 14.00, în noul episod „Lecții de viață”!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Lecții de viață

Articole pentru emisiune Lecții de viață

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni