• PRO TV
  • „Hopa hopa”: Tostogan’S și Lora colaborează pentru prima oară

„Hopa hopa”: Tostogan’S și Lora colaborează pentru prima oară

„Hopa hopa”: Tostogan’S și Lora colaborează pentru prima oară

Tostogan’S și Lora colaborează pentru prima oară și lansează „Hopa hopa”, o piesă fresh, cu multă voie bună și un mesaj simplu și frumos: „trăiește clipa!”.

Compusă de către EpiQ, „Hopa hopa” este însoțită de un videoclip colorat, plin de viață, regizat de Alex Ceaușu.

„Mi-am dorit de mult timp să colaborez cu Lora și mă bucur că dorința mea s-a împlinit. «Hopa Hopa» este produsul familiei EpiQ, din care fac parte. Mi-a plăcut foarte mult că la evenimentul de lansare a piesei, publicul a fost fenomenal și a rezonat cu noi. Așadar mă pot declara un om fericit”, mărturisește Tostogan’S.

“Dacă erați în căutare de un nou imn al petrecerilor de vară, eu și Tostogan’S venim cu «Hopa hopa». Pe mine m-a cucerit instant, acesta fiind și motivul pentru care m-am alăturat în horă. Mulțumim tuturor celor implicați și abia așteptăm să auzim piesa în toate boxele”, adaugă Lora

În urmă cu o zi, în cadrul unui eveniment din București organizat de Cat Music, cei doi artiști au lansat single-ul și clipul „Hopa hopa”, iar Tostogan’S a încheiat seară cu un concert live alături de Lora, Ami și trupa să. Printre cei prezenți s-au numărat atât prieteni, oameni din media, fani, cât și artiști precum Celia, Ilinca Bacila sau Ester Peony.

Andrei Tostogan

Originar din Republica Moldova, Andrei Tostogan este un compozitor și producător cu o prezență puternică în topurile muzicale din Republica Moldova și Kazahstan. În 2017 a lansat proiectul Tostogan'S și piesa "Se știe", o poveste în versuri ce satirizează balcanismul zilelor noastre. În urmă cu un an, a colaborat cu Ami pentru „Sunt bine”, o piesă pozitivă, cu un refren „molipsitor”. 

Lora

Cu milioane de vizualizări pe YouTube, Lora a lansat hit-uri precum “Rămas bun”, “Ne impotrivim”, “Singuri în doi”, “Cinci”, “Până în răi” sau “Soare negru”. După piesă “Dor să te ador”, lansată în 2018 alături de Doddy, ce a adunat peste 71 de milioane de view-uri pe YouTube, în urmă cu o luna, artista a lansat noul sau album – “Despre demoni și iertare”. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni