• PRO TV
  • Cleopatra Stratan și Edward Sanda alcătuiesc un cuplu de excepție. Cum sună noua piesă de sărbători a celor doi

Cleopatra Stratan și Edward Sanda alcătuiesc un cuplu de excepție. Cum sună noua piesă de sărbători a celor doi

Cleopatra Stratan și Edward Sanda alcătuiesc un cuplu de excepție. Cum sună noua piesă de sărbători a celor doi

În prag de Moș Nicolae, Cleopatra Stratan și Edward Sanda își unesc forțele și lansează o piesă perfectă pentru sărbătorile de iarnă. „Cozonac” este o melodie compusă de Edward Sanda și produsă în studiourile Famous Production.  

„Am plecat de o la o idee funny despre Crăciun și așa am ajuns să colaborăm. Am hotărât să lucrăm la piesă asta împreună și să dăm startul sărbătorilor. De aici a început totul: pregătirea piesei, videoclipul și acum lansarea! La clip ne-am simțit foarte bine, cu bună dispoziție și veselie. Am avut ocazia să mă bucur alături de Edward că și cum am petrecut Crăciunul împreună”, mărturisește Cleopatra Stratan. 

 „«Cozonac» este o metaforă haioasă prin care vrem să aducem zâmbete pe fetele oamenilor. Este o piesă caldă, care transmite iubire și sentimente pozitive și cred că este perfectă pentru perioada sărbătorilor. Mă bucur tare mult că am avut ocazia să colaborez cu Cleopatra și, cu siguranță, vom mai avea piese împreună și pe viitor”, adaugă Edward Sanda.

 Artista născută în Republica Moldova are în palmares șase recorduri mondiale: cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes, cel mai tânăr interpret care a susținut un concert live de două ore în față unui public numeros, cel mai bine plătit artist care a primit 10.000 de euro pentru o singură piesă, cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV, cel mai tânăr interpret care a avut un hit no.1 la nivel național și cel mai tânăr cântăreț de succes.

 Cu un nume recunoscut la nivel mondial, Cleopatra Stratan a avut succes încă de la vârstă de 3 ani. Hit-ul ei, „Ghiță“, s-a auzit inclusiv în țări că Japonia, Spania și Mexic. Din anul 2008, Cleopatra Stratan are și propria ei păpușă, iar din anul 2009 este inclusă de site-ul oddee.com în topul copiilor minune, unde ocupă locul 4. În iunie 2018, copilul fenomen a cucerit publicul cu „Te las cu inima”, o poveste ce o prezintă pe Cleopatra Stratan într-o altă lumina: deși trage după ea un geamantan, la fel că în clipul „Ghiță“, ea nu mai este fetiță cu ochelari și codițe, ci o adevărată domnișoară. 

 Edward Sanda a debutat cu piesă și clipul „Doar pe a ta”, un featuring cu Ioana Ignat, ce a cucerit topurile de specialitate. Au urmat piese precum „Haine scumpe”, „Nicio zi fără ține”, care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube, iar în urmă cu trei luni a colaborat pentru a două oară cu Ioana Ignat pentru single-ul „În palmă ta”.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni