• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Zanni: "Nu sărbătoresc Crăciunul, că nu am avut cu cine, mereu am fost de Crăciun și de Revelion singur"

Zanni: "Nu sărbătoresc Crăciunul, că nu am avut cu cine, mereu am fost de Crăciun și de Revelion singur"

Zanni a fost în Ajun de Crăciun alături de prietenii săi la "Vorbește lumea" și a povestit despre...altfel de sărbători.

Tânărul, cu o sinceritate debordantă, a mărturisit: 

"Nu sărbătoresc Crăciunul, că nu am avut cu cine, mereu am fost de Crăciun și de Revelion singur. Am ales de Crăciun să merg la un Centru de Copii cu cineva, mi se părea că eu nu sunt suficient, am simțit nevoia să mă duc cu cineva. "

Zanni e foarte tânăr, însă a oferit multe lecții de viață de-a lungul timpului. A arătat că este un luptător și, deși nu se consideră un model - chiar a spus asta la "Vorbește lumea", îi inspiră pe mulți pentru mai bine. 

A stat într-un centru de plasament până la 6 ani, un centru în care a mărturisit că nu avea ce să mănânce și nu se bucura în niciun fel de copilărie.

Revista VIVA chiar nota povestea tulburătoare a acestuia, citând chiar mărturisirile lui:

"Făceam foamea și eram dresați doar cu bătaia. Cât am stat acolo nu am știut ce este timpul, spațiul, copilăria, nici măcar măcar diferența dintre fete și băieți. Noaptea făceam pe mine ca să îmi fie cald, iar dimineața îmi rupeau picioarele, de pedeapsă. Într-o zi am fost adoptat de o organizație de copii, unde eram în case cu mame, angajate să aibă rolul de mamă pentru un număr de copii. Aici am cunoscut și alte sentimente și emoții."

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni