Vorbeste lumea si Ferma vedetelor au pregatit un concurs special pentru 8 Martie

02 Martie 2018, 11:09


	Vorbeste lumea si Ferma vedetelor au pregatit un concurs special pentru 8 Martie

De martisor Vorbeste lumea si Ferma Vedetelor au anuntat un concurs cu un premiu inedit pentru telespectatoarele PRO TV! 

Pana pe 7 martie acestea se pot inscrie si pot castiga chiar pe 8 martie, de Ziua Femeii, rochia purtata de Monica Barladeanu in emisiunea Ferma Vedetelor. Tot ce trebuie sa faca este sa intre pe vorbestelumea.protv.ro, la sectiunea concurs si sa raspunda la intrebarea: ”Tu ce ritual de infrumusetare ai folosi daca ai fi nevoita sa traiesti in conditiile de la Ferma Vedetelor?”

Stilul vestimentar al Monicai in Ferma este un element foarte important ce aduce in prim-plan piese traditionale, valoroase, completate cu elemente cool de vestimentatie. 

”Pentru ca primesc multe mesaje de la doamne care ma intreaba despre tinutele pe care le port in Ferma vedetelor, dar mai ales pentru ca m-au induiosat mesajele unor domni curiosi de unde ii pot procura sotiei vreuna din piesele pe care le-am purtat, ne-am gandit sa bucuram o doamna de Ziua Femeii, oferindu-i din partea Fermei Vedetelor, una din tinutele purtate in emisiune. Este o tinuta foarte draga mie, o piesa cu adevarat spectaculoasa, ce permite multe combinatii creative. Sper ca aceasta tinuta sa ii poarte noroc castigatoarei, asa cum mi-a purtat si mie si cum le-a purtat chiar si concurentilor din ferma”, a declarat Monica.

Vedeta va alege pe 8 martie, in platoul emisiunii „Vorbeste lumea”, cel mai creativ raspuns si il va premia cu tinuta ei preferata!
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies