Vorbeste lumea, din 13 iulie, la PRO TV!

Vorbeste lumea, din 13 iulie, la PRO TV!

Un nou show va incepe, in aceasta vara, la PRO TV! Gazdele emisiunii Vorbeste lumea isi vor uni carisma si simtul umorului pentru a dezbate in timpul saptamanii cele mai fierbinti subiecte si a le aduce telespectatorilor cele mai noi stiri mondene.

Emisiunea le va prezenta romanilor ce se intampla in culisele evenimentelor mondene, dar si informatii despre cele mai noi trenduri in moda, ultimele noutati despre vedetele preferate, sfaturi si trucuri pentru retete delicioase si sanatoase si cele mai bune tratamente de infrumusetare.

Nu vor lipsi nici experientele personale, sfaturile despre cooking, moda, frumusete si lifestyle. Telespectatorii vor descoperi cum este lumea de dincolo de celebritate si vor afla in direct lucrurile pe care toata lumea le gandeste, dar putini au curajul sa le spuna cu voce tare. 

In show-ul Vorbeste lumea, subiecte savuroase despre relatii, casatorii, experiente de viata sau seductie vor fi prezentate de catre gazdele emisiunii, care vor aduce in prim-plan teme considerate de multe ori tabu. 

Vorbeste lumea, din 13 iulie, numai la PRO TV! 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni