Vorbește Lumea că Adela Popescu și Cove respectă distanța socială

06 Aprilie 2020, 09:49


	Vorbește Lumea că Adela Popescu și Cove respectă distanța socială
Citeste mai mult despre: Adela Popescu, Cove, Vorbeste lumea,
Autor: Ionela Lupu

De luni până vineri, de la 10:30, cei doi simpatici prezentatori, Adela Popescu și Cove, aduc telespectatorilor știri actuale despre subiectul care ne presează pe toți în aceste zile, noul virus COVID – 19, dar și momentele de relaxare, atât de necesare, prin discuțiile pe skype sau telefon cu cele mai îndrăgite vedete din România.

Telespectatorii au ocazia de a afla noi propuneri de petrecere a timpului cu cei mici, își pot face cunoscute animalele de companie și pot primi sfaturi utile din partea specialiștilor în domeniu. 

Responsabili și deciși să asigure siguranța tuturor celor implicați în realizarea emisiunii, în fiecare ediție în platou sunt prezenți doar 1 sau 2 invitați, restul fiind surprinși la ei acasă, prin intermediul aplicațiilor online. Chiar și vremea este adusă de Viviana..de acasă! 

Surpriza pentru telespectatori a fost modul în care cei doi prezentatori au decis să respecte normele de siguranță. Dacă la începutul perioadei, prezentatorii stăteau în colțuri diferite ale studio-ului, începând de săptămâna trecută, Adela este acasă! Astfel, ea este prezentă, online, zi de zi, alături de Cove, care se află în studio! 

Când toată lumea găsește soluții de a ne muta în online, așa am făcut și noi..astfel încât să pot transmite din dormitor! Mai avem unele momente de întreruperi când cei mici au nevoie de mine, dar sunt sigură că telespectatorii sunt înțelegători!”, spune Adela despre această nouă provocare!  


Cove simte că ”este o perioadă în care ne reinventăm, în care descoperim noi posibilități de a comunica și a face lucruri împreună...dar la distanță! Îmi lipsește Adela, evident, și mi-ar fi plăcut să putem fi amândoi în studio, dar mă bucur că am găsit această variantă și că putem fi alături de telespectatori, zi de zi!”
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies