Vorbeste lumea ca Adela Popescu a avut o aniversare plina de emotie

Vorbeste lumea ca Adela Popescu a avut o aniversare plina de emotie

Ieri, pe 8 octombrie Adela Popescu a implinit 31 de ani si a sarbatorit acest moment cu familia. Dupa un weekend petrecut in compania celor mai dragi oameni din viata ei, iata ca nici cea de-a doua familie nu a uitat sa o aniverseze. 

Echipa Vorbeste lumea, in frunte cu Cove, i-au pregatit o multime de suprize pentru a marca momentul! Adela nu a avut voie sa stie nici macar invitatii din emisiune pentru aceasta zi. Fratii si parinitii ei i-au transmis in direct cele mai calde urari si dorinte, iar Mihai Constantinescu, cel care i-a descoperit talentul si a incurajat-o in cariera artistica, a venit in platoul emisiunii pentru a-i ura La multi ani!.

„Nu am putut sa las acest moment sa treaca neobservat, asa ca am mobilizat echipa si ne-am gandit ce i-ar placea cel mai mult Adelei! Astfel, am incercat sa ii facem surprize cu suflet si i-am adus oameni dragi sufletului ei! Cred ca s-a emotionat foarte tare, dar eu m-am bucurat sa imi vad colega fericita!”, a declarat Cove. 

„Ziua de astazi si ce s-a intamplat in platou este inca o dovada a faptului ca sunt inconjurata de oameni minunati, atat acasa, cat si la serviciu! Surprizele pregatite de ei m-au lasat fara cuvinte si m-am bucurat foarte mult sa imi aud fratii in direct si parintii. Prezenta lui Mihai Constantinescu m-a emotionat foarte tare si ii sunt recunoscatoare si astazi ca a crezut in mine inca din copilarie! Le multumesc tuturor oamenilor care s-au gandit la mine si mi-au transmis un gand bun cu aceasta ocazie!” a declarat Adela. 

Maine dimineata, de la 10:30, telespectatorii sunt asteptati alaturi de Adela si Cove pentru a vedea ce mic dejun special pregateste Joseph Haddad impreuna cu fiica lui, dar si cu ce povesti vin in platoul emisiunii Rita Muresan si fata ei, Rebecca, proaspat intoarsa din America. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni