• PRO TV
  • Vorbește des despre ea, dar puțini știu cât este de frumoasă. Cum arată Lipaz, fiica lui Joseph Hadad

Vorbește des despre ea, dar puțini știu cât este de frumoasă. Cum arată Lipaz, fiica lui Joseph Hadad

Vorbește des despre ea, dar puțini știu cât este de frumoasă. Cum arată Lipaz, fiica lui Joseph Hadad

Chef Joseph Hadad se mândrește cu trei copii frumoși, însă cea mai mică dintre ei, Lipaz, i-a făcut cea mai frumoasă surpriză.

Într-o postare pe facebook, Chef Joseph Hadad a pus o poză cu el și Lipaz, alături de un text emoționant, în care acesta o felicită pentru rezultatele bune de la evaluarea națională.

"A fost o zi plină de emoție și bucurie pentru mine. Reușitele copiiilor devin întotdeauna motiv de mândrie pentru părinți. Fiica mea, Lipaz, a primit astăzi rezultatele la evaluarea națională și nu pot să nu mă laud cu rezultatele bune pe care le-a obținut, știam că este o elevă de nota 10. Felicitări fata mea frumoasă, sunt mândru de tine", a scris Joseph Hadad.

Lipaz Perah Hadad, în vârstă de 15, este fiica cea mică a lui Chef Hadad și este singura care mai locuiește cu el. Ea mai are doi frați, pe Dor, de 27 de ani, care a terminat școala americană profesională și pe Daniela, de 24 de ani, care este în Germania și lucrează în același domeniu ca tatăl ei.

Deși pare mereu cu zâmbetul pe buze, Chef Joseph Hadad a trecut prin clipe foarte grele când, în 2008, soția lui a murit de cancer. De atunci, acesta și-a cresut singur cei trei copii. 

Sursă foto: Facebook Joseph Hadad

Vezi și: ShARE ÎN BUCATE - Cum gătești cea mai simplă supă-cremă de ciuperci


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni