Vlad Miriță, noi proiecte înainte de sărbători: „E un clip deosebit!”

Vlad Miriță a post prezent în platoul Vorbește Lumea, acolo unde a vorbit despre planurile sale în carieră. Iată ce a spus artistul despre cel mai nou proiect al său!

Vlad Miriță este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți de la noi din țară. Acesta are un succes incredibil, grație muncii pe care o depune constant pentru proiectele în care este implicat. Invitat la Vorbește Lumea, acesta a recunoscut că și următoarea perioadă din viața sa este aglomerată:

„Acum foarte curând, asta s-a întâmplat! E un clip deosebit, muzica e foarte frumoasă, locația unde am filmat e foarte frumoasă, dar mai mult decât atât e și un aspect mai de suflet: fiul meu, Iustin, care are acum aproape 5 ani, a participat la clip, dar nu oricum! A avut un mic rol, a jucat acolo. L-au asemănat cei din echipa de filmare cu Kevin din Singur acasă”, a spus el.

„De principiu, eu de sărbători îmi lăsam liber, să stau cu familia. Nu știu cum s-a nimerit anul acesta că am luat, nu chiar în ziua de Crăciun, dar pe 26 am un eveniment. Deci o să fim la masă pe 25, pe 26 la eveniment, pe 27 la alt eveniment. De principiu, în ziua de Crăciun se mănâncă bine și se stă la masă”, a spus el.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni