• PRO TV
  • Viviana Sposub: "Am cântat operă și am făcut 12 ani muzică clasică!” Ce nu știi despre colega lui Cove și a Adelei 

Viviana Sposub: "Am cântat operă și am făcut 12 ani muzică clasică!” Ce nu știi despre colega lui Cove și a Adelei 

Viviana Sposub: "Am cântat operă și am făcut 12 ani muzică clasică!” Ce nu știi despre colega lui Cove și a Adelei 

Sunt lucruri inedite pe care nu le știi despre Viviana Sposub, de la Vorbește lumea.

Viviana Sposub are 22 de ani, e plină de energie pozitivă și de sex-appeal, e mereu zâmbitoare și promite să îi ajute pe Cove și pe Adela Popescu în misiunea de a le face telespectatorilor PRO TV diminețile mai frumoase.
 
Într-un interviu acordat Pro Tv Plus, frumoasa Viviana a povestit lucuri surpinzătoare despre ea. Deși mulți ar asocia-o cu muzica modernă, tânăra a povestit că: "Am cântat operă și am făcut 12 ani de muzică clasică. În plus, am studiat și pian.” S-a gândit să urmeze Conservatorul, dar “tata mi-a spus să fac o meserie în care să stau la birou, dar nu am putut să stau departe de camere.”

Vezi mai jos o GALERIE FOTO spectaculoasă cu frumoasa Viviana 



 
Chiar dacă muzica rămâne pasiunea ei cea mai mare, tânăra și-ar dori să joace și într-un film, poate chiar alături de Cove și de Adela Popescu. 

În ceea ce privește secretul succesului ei, obținut la numai 22 de ani, frumoasa spune că: “trebuie să lași totul să vină de la sine și să ai încredere în tine. Cred foarte mult că atragi ceea ce gândești.”
 
În ziua când a început colaborarea cu „Vorbește lumea”, Viviana a declarat pentru protv.ro: ”Mă simt foarte emoționată în această nouă postură. Vor fi dimineți cu multe zâmbete, pentru că asta îmi propun să aduc pe chipurile telespectatorilor! Voi face de toate: dansez, cânt, prezint vremea, horoscopul, fac și mâncare și surprizele încă nu s-au terminat. În fiecare zi, colegii mei îmi vor da tot felul de provocări pe care sper să le duc la bun sfârșit”.

FOTO: INSTAGRAM

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni