• PRO TV
  • Viorica Vodă, dezamăgită de reacțiile colegilor după dezvăluirile de la Premiile Gopo

Viorica Vodă, dezamăgită de reacțiile colegilor după dezvăluirile de la Premiile Gopo

Viorica Vodă, dezamăgită de reacțiile colegilor după dezvăluirile de la Premiile Gopo

Viorica Vodă a deschis o cutie a Pandorei odată cu dezvăluirile de la Premiile Gopo. Actrița de 45 de ani este indignată din cauza reacțiilor negative pe care le-a primit după ce a mărturisit că a fost hărțuită sexual de superiorii ei din teatru și film.

Seara de 3 mai 2022 a fost una a confesiunilor dureroase pentru Viorica Vodă, care a dezvăluit pe scena Premiilor Gopo că a fost hărțuită sexual de oameni din lumea teatrului și filmului. 

Se întâmpla în perioada în care a jucat în Filantropica, filmul lui Nae Caranfil. 

Citește și: Cum arăta actrița Viorica Vodă pe vremea când era victima hărțuirilor bărbaților „din sistem”

Actrița a dezvăluit că nu a mai putut sta la gală și a plecat acasă, deranjată de mesajele pe care le-a primit după discursul de pe scenă.

N-am mai putut sta în sală, am plecat acasă și am plâns cu sughițuri. M-am potolit și m-am întrebat dacă sunt destul de tare să pot merge între cei care, fățiș sau în gând, mă blamau. M-am schimbat și am mers la cocktailul de după ceremonia de premiere”, a spus Viorica Vodă într-un interviu acorda publicației Europa Liberă România.

Viorica Vodă, asaltată de mesaje după Premiile Gopo

Actrița a dezvăluit că a primit nenumărate mesaje de susținere de la colegele de breaslă, care au rezonat cu discursul ei. Însă, ea nu a scăpat de ironii și de reacții sarcastice.

N-am avut așteptări de la breaslă, totuși mi-a fost greu în seara aia. Am fost întâmpinată cu sarcasm, cu ironii, cu ipocrizie. Un coleg a trecut pe lângă mine și mi-a șoptit Da, măi, și cine te-a mai violat?”, a spus actrița, susținând că e deranjată de faptul că nu există solidaritate de breaslă. 

Una dintre cele mai nepotrivite reacții îi aparține lui Mircea Diaconu, alături de care a jucat în Filantropica. Actorul a considerat dezvăluirile Vioricăi Vodă „lucruri de culise”, care nu sunt de pus „pe masa publică”. Citește articolul integral!

Fotografii: Premiile Gopo/YouTube

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni