Viorica și Ioniță de la Clejani, adevărul despre derapajele lui Fulgy

Viorica și Ioniță de la Clejani au fost prezenți în platoul emisiunii Vorbește lumea pentru a-și promova cea mai nouă melodie, intitulată “Badgyal”.

“Piesa asta este făcută după chipul și după asemănarea mea. O femeie plină de viață, o femeie care a știut ce vrea de la viață”, a spus Viorica după ce a interpretat noua melodie. 

Clejanii au vorbit și despre scandalul în care este implicat fiul lor, Fulgy. 

„Este foarte delicată situația. De ce? (…) Majoritatea emisiunilor din România nu promovează artiștii decât cu un scandal. De exemplu, Fulgy urmărea cariera și modul de promovare al unor artiști internaționali. Vorbim despre Snoop Dogg, surorile Kardashian, vorbim despre oameni care făceau lucrurile astea și le fac în continuare în America. Acolo se dă ora exactă. El a început să urmeze această strategie de marketing și în România și a și funcționat. (…) A fost strategia lui. Eu nu am fost de acord cu această strategie. I-am spus «Fulgy, strategia asta merge până la un punct. Noi suntem în România! Sunt niște lucruri pe care nu le faci. Nu suntem în America și tu nu ești Snoop Dogg»”, a declarat Ioniță de la Clejani. 

“Este un copil super talentat, dar este și foarte sesnibil. Din punctul meu de vedere, el nu a știut să își gestioneze emoțiile”, a mai explicat Ioniță. 

Mai multe declarații în materialul VIDEO de mai sus 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni