• PRO TV
  • VIDEO Marius Moga și Smiley, prima piesă scoasă împreună după 11 ani. „E scrisă cu suflet de 2 prieteni”

VIDEO Marius Moga și Smiley, prima piesă scoasă împreună după 11 ani. „E scrisă cu suflet de 2 prieteni”

VIDEO Marius Moga și Smiley, prima piesă scoasă împreună după 11 ani. „E scrisă cu suflet de 2 prieteni”

Se cunosc de 18 ani, dar în ultimii 11 n-au mai avut niciun proiect comun. Marius Moga și Smiley s-au reunit pentru a le spune tuturor cum au grijă de femeile lor într-o nouă piesă.

Marius Moga și Smiley au lansat piesa Ai grijă de femeia ta, la 11 ani de la ultima colaborare. Ai grijă de femeia ta este noul single al lui Moga de pe viitorul album al său, intitulat PRIMUL. Marius Moga spune că este o piesă-manifest pentru toate femeile, având un mesaj clar adresat bărbaților, totul pe ritmuri funk care te provoacă la dans. 

Lansarea oficială a piesei a avut loc într-un club din Capitală, în cadrul unei petreceri care a ținut până în zori. Marius Moga, Smiley, Shift, Whats`Up, Florian Rus, Mark Azekko, Irina Flow, Katarina și Tobi Ibitoye au cântat live pentru a marca acest eveniment.

Vezi mai jos imagini exclusive de la petrecere!


 

Ce crede Marius Moga despre colaborarea cu Smiley

„Piesa a venit dintr-o explozie de creativitate avută cu Smiley și Șerban Cazan. Mi-am amintit de serile în care intram cu Andrei în studio și ieseam în zori cu o piesă gata. Așa a fost si acum, deși a mai fost mult de muncă până să ajungă în forma actuală. Sper să vă placă mesajul piesei, fiindcă e scrisă cu suflet de doi prieteni”, mărturisește Marius Moga.

Și Smiley s-a declarat încântat că a lucrat din nou cu Moga la un proiect muzical și speră ca fanii săi să aprecieze noua piesă.

„E o bucurie de proiect și o bucurie de reîntalnire muzicală. Am făcut o grămadă de muzică împreună, dar de fiecare dată îmi dă o stare de bine să lucrez cu Marius. Suntem prieteni de 18 ani și iată că încă ne distrăm împreună. Sper să se distreze si lumea care ne ascultă”, spune Smiley.

Ascultă piesa mai jos!


O coproducție între DeMoga Music, Cat Music și HaHaHa Production, „Ai grijă de femeia ta” a fost compusă de Marius Moga, Smiley și Șerban Cazan în studiourile HaHaHa Production. Producția piesei a fost realizată de Șerban Cazan, Marius Moga și Vlad Popescu. 

Videoclipul piesei a fost regizat de Iulian Moga și surprinde cadre demne de un film de Hollywood. Marius Moga devine, pentru o zi, cascador și erou al unui film de acțiune și Smiley devine erou principal într-o comedie romantică.

Albumul “PRIMUL”, pe care se va regăsi și single-ul “Ai grijă de femeia ta”, urmează să fie lansat în 2020 și este primul album pe care îl lansează Marius Moga în calitate de artist. Albumul va fi găsit integral pe noul său canal de YouTube - Marius Moga YouTube.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni