• PRO TV
  • VIDEO Mădălina Ghenea a făcut cursuri de scufunfări pentru o ședință foto sub apă

VIDEO Mădălina Ghenea a făcut cursuri de scufunfări pentru o ședință foto sub apă

VIDEO Mădălina Ghenea a făcut cursuri de scufunfări pentru o ședință foto sub apă

Niciodată nu trebuie să te oprești când vrei să obții ceva, iar Mădălina Ghenea demonstrează că niciun obiectiv nu e imposibil. Actrița română a devenit as în scufundări și a realizat o ședință foto impresionantă.

Mădălina Ghenea și-a testat limitele urmând un curs de scufundări, pentru a-și împlini un vis mai vechi. Actrița de 34 de ani s-a lăsat pe mâna unui instructor profesionist și a învățat pricipiile de bază ale scufudării în mare. 

La final a obținut un certificat de practicant de scufundări libere, însă fanii ei au rămas cu imaginile impresionante pe care cameramanul le-a surprins sub apă.

Vezi VIDEO mai jos!

Vezi și fotografiile din GALERIA FOTO!

Mădălina Ghenea a făcut cursuri de scufundări și pentru o altă experiență memorabilă. Și-a dorit să înoate alături de crocodilul Pancho, care e o atracție turistică în stațiunea Tulum, din Mexic. 

Mulți turiști vin aici pentru a înota la câțiva metri distanță de Pancho, la Casa Cenote, un loc de relaxare superb din Marea Caraibilor. 

Acum sunt scufundător acreditat și pot să înot cu iubitul meu Pancho”, a scris Mădălina Ghenea pe Instagram. Vezi VIDEO AICI!

Fotografii: @officialmadalinaghenea

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni