• PRO TV
  • VIDEO Cristi Bozgan (FERMA) are un kit de supraviețuire pentru posesorii de Dacii vechi. Priviți!

VIDEO Cristi Bozgan (FERMA) are un kit de supraviețuire pentru posesorii de Dacii vechi. Priviți!

VIDEO Cristi Bozgan (FERMA) are un kit de supraviețuire pentru posesorii de Dacii vechi. Priviți!

Cristi Bozgan, prezentatorul emisiunii FERMA – Un nou început, e un nostalgic incurabil. Realizatorii show-ului SuperSPEED la PRO TV, Tudor Bratu și Costin Giurgea, au readus în actualitate o poveste de dragoste veche între Cristi și mașina visurilor sale.

Marița sau Maritza, pentru internauți, a devenit una dintre vedetele show-ului SuperSPEED la PRO TV. Nu, nu e vorba de o rumegătoare ignorantă, ci de un autoturism Dacia 1300 care i-a marcat tinerețea lui Cristi Bozgan.

„O iubesc pe Marița de nu mai pot. Este mașina visurilor mele, a copilăriei mele”, declară sus și tare prezentatorul emisunii FERMA – Un nou început. Bozgan a avut ocazia să o conducă în cadrul testului Dacia vs. Oltcit, realizat de Tudor Bratu și Costin Giurgea în cadrul show-ului SuperSPEED.

SuperSPEED la PRO TV e în fiecare zi de sâmbătă, la ora 10:30, însă poate fi văzută gratuit și integral pe PROTVPlus.ro

Campion la tehnici de supraviețuire, Cristi Bozgan le-a pregătit celor care mai au în garaje modele vechi de Dacii un kit de supraviețuire cu acest gen de autoturism.

Vedeți în video-ul de mai jos care e ținuta „obligatorie” a unui posesor de Dacie veche, dar și sculele care nu trebuie să lipsească din arsenalul unui român care are Marița lui.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni