• Emisiuni
  • Vocea României
  • VIDEO Confruntările au continuat aseară la Vocea României cu voci uluitoare și reprezentații originale!

VIDEO Confruntările au continuat aseară la Vocea României cu voci uluitoare și reprezentații originale!

VIDEO Confruntările au continuat aseară la Vocea României cu voci uluitoare și reprezentații originale!

Încă șapte cupluri au intrat aseară în ring la Vocea României! Antrenorii au ales piesele pentru concurenții din echipele lor, alături de care au lucrat pentru aduce pe scenă momente memorabile, care să îmbine perfect muzica, teatralitatea și coregrafia. 

Toți au demonstrat că merită să fie în competiție, însă numai opt merg în etapa următoare, una dintre concurente fiind salvată de Irina.

Cea de-a treia rundă de Confruntări a sezonului 8 Vocea României a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 8.3 puncte de rating și 24.2% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 4.6 puncte de rating și 13.5% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.3 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Vocea României, iar în minutul de maximă audiență de la 20:48, peste 1.9 milioane de români au fost cu ochii pe cea mai tare competiție a vocilor.

Încă opt concurenți merg în etapa următoare

Antrenorii au mizat vineri seară și pe originalitate, nu numai pe calitățile vocale ale concurenților din echipele lor. Aceștia au reorchestrat melodii cunoscute, pe altele le-au schimbat dintr-un stil într-altul și au trimis în ring șapte cupluri care au stârnit reacții incredibile în sală și care, dincolo de prietenie, au luptat pentru un loc în etapa următoare.



Tudor, Irina, Andra și Smiley au fost puși în dificultate atunci când au fost nevoiți să aleagă cu cine merg  mai departe, însă și-au făcut recomandări și au încercat să se ajute în luarea deciziilor, spunându-și sincer părerea despre performanțele vocale ale participanților.

Echipa Tudor a impresionat publicul și în cea de-a treia rundă de Confruntări prin două dueluri pline de forță: Alma Boiangiu vs Mara Căptaru și Dana Olteanu vs Luiza Cobori. Toate cele patru fete au încântat cu vocile lor și cu modul în care au interpretat piesele, însă Tudor a ales în final să continue competiția cu Alma și cu Dana.

Echipa Irina a avut aseară în ring două dueluri: Feihong Basigu vs Ștefania Roman și Odri Bârcă vs Alina Statie. Ei au prezentat două dintre cele mai originale momente de la Vocea României, Irina a analizat foarte bine evoluția lor și a decis să meargă mai departe cu Feihong și cu Alina, însă a salvat-o și pe Mara Căptaru, care inițial era în echipa Tudor.

Echipa Andra a fost reprezentată de patru fete cu voci fenomanale, care au răsunat în întreaga sală: Cristina Budeanu vs Silvia Preda și Claudia Negruț vs Nicoleta Oancea. Cele două confruntări au impresionat publicul, iar Andra a fost extrem de mândră de evoluția concurentelor, așa că i-a fost foarte greu să aleagă. În final, antrenoarea a decis, cu lacrimi în ochi, să le păstreze în echipa ei pe Cristina și pe Nicoleta.

Echipa Smiley a trimis în ring doi concurenți cu un potențial vocal uriaș: Daria Mirea și Bogdan Ioan. Concurenții au cântat incredibil, iar vocile lor au sunat foarte bine atât împreună, cât și separat. Smiley s-a gândit foarte bine la alegerea sa și în cele din urmă a decis să continue competiția cu Bogdan.

Vinerea viitoare, de la 20:30, urmărim ultima rundă de Confruntări de la Vocea României, într-o ediție plină de tensiune, energie și foarte multă muzică bună!

Vocea României – Doar vocea contează!


Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni