• Emisiuni
  • MasterChef
  • VIDEO Ce caută Chef Joseph Hadad la următorul MasterChef al României

VIDEO Ce caută Chef Joseph Hadad la următorul MasterChef al României

MasterChef revine curând pe micile ecrane, iar noua formulă a juriului este deja cunoscută. Chef Joseph Hadad, Chef Florin Scripcă (Foa) şi Chef Radu Dumitrescu vor decide în sezonul 8 care este concurentul ce merită titlul de MasterChef România 2022.

Chef Joseph Hadad s-a născut în Ierusalim, într-o familie cu tradiție gastonomică, cu mama de origine marocană și tatăl tunisian. A făcut şcoala de bucătari la îndemnul tatălui său, bucătar al premierului israelian și de atunci are o carieră desăvârșită în bucătărie, începută în 1996 în România.

Chef Joseph Hadad ne povestește care sunt preparatele lui favorite, dar și cum ar trebui să arate o farfurie ideală din punctul să de vedere.

”Foarte multă lume mă întreabă ce mănânc. Hadad mănâncă foarte simplu. Acasă mănânc niște brănză feta cu pâine prăjită, roșii, ceapă, ulei de măsline și puțin usturoi. Îmi place mult și peștele. Eu am trăit cu pește. Tatăl meu m-a învățat să mănânc pește de 3, 4 ori pe săptpmână. Dacă am pește sunt foarte, foarte fericit. O farfurie ideală nu trebuie să fie umplută. Decât mult și prost, mai bine puțin și bun. Să fie multe legume, o carne bună, un pește. Să fie un balans între gust și aspect. Dacă aspectul și gustul sunt la același nivel, eu sunt foarte mulțumit. Bineînțeles, gustul este primul, dar și platingul trebuie să fie aproape de gust, de ceea ce gustăm.”

Chef Joseph Hadad spune că este onorat să facă parte din juriu și așteaptă cu nerăbdare să îi cunoască pe concurenți. 

”Concurenții trebuie să fie talentați. Nu trebuie neapărat să fii bucătar, dar trebuie să fii pasionat. Prefer să lucrez cu oameni pasionați și nu bucătari, pentru că de la un om pasionat poți scoate multă energie. Asta caut eu.”

Citește și: VIDEO Chef Foa revine la PRO TV în cel mai nou sezon MasterChef

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni