VIDEO "Am alergat după el!" Artistul român care s-a pozat cu Zlatan Ibrahimovic

VIDEO "Am alergat după el!" Artistul român care s-a pozat cu Zlatan Ibrahimovic

Cântărețul român Peter Larss a fost plecat în vacanță în Los Angeles, timp de o săptămână. Acesta a avut parte de o surpriză foarte frumoasă din partea starului Zlatan Ibrahimovic, unul dintre cei mai cunoscuți jucători de fotbal din lume.

Aflat la antrenamentele echipei de club (L.A Galaxy) Ibrahimovic, i-a oferit un autograf și s-a pozat cu artistul român.

"L-am întâlnit pe Zlatan Ibrahimovic. A fost o experiență uluitoare. În prima zi de vacanță, mi-am luat bilet la meci, dar mai întâi m-am dus să văd unde este stadionul. Întâmplător era și echipa mare la antrenament. Am vrut să-i filmez, dar paznicul mi-a spus că nu am voie și că într-o oră se va termina antrenamentul. Am vrut să cumpăr un tricou cu numele său, dar nu aveau mărimea mea așa că am cumpărat unul cu echipa.

M-am dus repede să-mi imprime numele său pe spate, dar procedeul dura foarte mult. Noroc că m-am întors repede și l-am prins pe Ibra. Am strigat după el și a venit cu mine, la magazinul respectiv, și mi-a zis când e gata tricoul să-l las în vestiar că să mi-l semneze. A fost o experiență extrem de interesantă."
, a spus artisul.



Peter Larss este un cântăreț român, de muzică pop, născut în București. Acesta a cântat alături de artiști precum F.Charm și Lora.

Aici poți asculta piesa cu Lora, "Singuri în doi".

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni