VIDEO Alexandra Ungureanu, despre endometrioză, boala tăcută a femeilor

15 Ianuarie 2020, 09:40

Citeste mai mult despre: Alexandra Ungureanu, endometrioză, video,
Autor: Sandra Chelan

Invitată la Vorbește lumea, Alexandra Ungureanu a acceptat să vorbească, în exclusivitate la o emisiune tv,  despre afecțiunea cu care se confruntă în acest moment: endometrioză. 

Artista a aflat de acest diagnostic în urmă cu doi ani, în urma unui control la medic. Netratată sau nescoperită la timp, boala poate duce chiar la infertilitate. "Chisturile aveau aspect hemoragic și aveam dureri insuportabile. Am ajuns de multe ori la urgențe din cauza durerilor" le-a mărturisit cântăreața lui Cove și Adela.  

După ce a descoperit că are endometrioză și a suportat cu greu durerile, Alexandra Ungureanu le transmite tuturor româncelor să nu ignore durerile de niciun fel și să meargă periodic la control. Tot la Vorbește lumea, Alexandra le-a dezvăluit prezentatorilor că se gândește să devină mamă. 

În fiecare dimineață, Adela Popescu și Cove vin cu informații utile din diverse domenii: sfaturi de sănătate, parenting, modă, frumusețe, retețe delicioase și sănătoase, dar și cu invitați speciali. 

Miercuri, 15 ianuarie, George Piștereanu, actorul din VLAD, se alătură campaniei “Slăbim împreună” și le va da sfaturi prezentatorilor și celor de acasă despre cum a reușit el să slăbească. George Piștereanu va face și o demonstrație pentru telespectatori în direct cu ce fel de exercitii pot face acasă.
Românii talentați stau pe

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO