• Emisiuni
  • La Măruță
  • Vica, Sore, Nadine si Razvan ne spun despre ce "Vorbeste lumea", din 13 iulie, la ProTV

Vica, Sore, Nadine si Razvan ne spun despre ce "Vorbeste lumea", din 13 iulie, la ProTV

Vica, Sore, Nadine si Razvan ne spun despre ce "Vorbeste lumea", din 13 iulie, la ProTV

Din 13 iulie, de luni pana vineri, va puteti face siesta de dupa amiaza in fata micului ecran ca sa aflati, de la ProTv, despre ce "Vorbeste Lumea".

Asa se numeste cea mai noua emisiune de vara, in care Nadine, Sore, Vica Blochina si Razvan Fodor vor pune pe jar cele mai suculente informatii si zvonuri despre vedete. La repetitii, cei patru ne-au marturisit ca isi asuma, fara rezerve, riscul de a ajunge chiar ei in centrul discutiilor.

4 caractere puternice vor fi alaturi, de luni dupa amiaza, in studioul de la "Vorbeste lumea". La repetitii s-a vazut clar ca exista o "chimie" intre cei care si-au asumat misiunea de a comenta ce fac vedetele, dar si ce li se intampla lor, atunci cand parasesc platoul.

"Sunt dispusa sa dau din casa. Dintre colegii mei, cred ca sunt cea mai controversata persoana. Vorbeste lumea despre mine in fel si chip, si acum a venit randul meu", spune Vica.

Scorul prezentelor feminine versus voci masculine e clar: 3 la 1. Ceea ce naste o dilma: va putea oare Razvan Fodor sa le faca fata lui Sore, Nadine si Vicai?

"Am facut un promo pentru emisiunea asta, in care am povestit... nu stiu, eu trebuie sa platesc ceva dintr-o viata anterioara, e ceva karmic. Am o sotie, am o fiica, am o mama si o bunica, o soacra si o cumnata. Pisica n-am, ca sunt astmatic. Si acum am si trei colege. Inseamna ca pot sa tin pasul. DA, o sa pot", spune Razvan.

"Avem gandiri diferite si perspective diferite, fiecare are parerea lui si tocmai de aceea este spumos, pentru ca se nasc controverse. E cel mai bine sa fii sincer si, daca te simti comod, esti sincer", explica Sore.

Asadar, Vica e mama singura, moderna si percutanta. Sore pare a fi rebela proaspat iesita din adolescenta. Razvan e portavocea domnilor. Cat despre Nadine, am descoperit- surprinzator- o femeie foarte atasata de spiritual si de familie, preocupata de ce nu merge in scoli si de cum ne pun legile bete in roate.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni