• PRO TV
  • Vica Blochina, dans senzual într-o ținută provocatoare. Cum se relaxează într-o vilă de lux din Phuket

Vica Blochina, dans senzual într-o ținută provocatoare. Cum se relaxează într-o vilă de lux din Phuket

Vica Blochina, dans senzual într-o ținută provocatoare. Cum se relaxează într-o vilă de lux din Phuket

Vica a fugit de frigul din România şi se relaxează în Thailanda, la o vilă de lux din Phuket, unde o noapte de cazare costă nu mai puţin de 12.000 de euro pe noapte. 

Vica Blochina a petrecut Revelionul în compania unor prieteni și se bucură în continuare de plajă în ținutul exotic. Bărbatul care o însoţeşte în Thailanda este un milionar grec. De Crăciun, el i-a gătit curcan, iar Vica a adus din România palincă. Citește mai multe detalii aici.

Recent, fosta balerină și-a impresionat urmăritorii de pe Instagram cu un video în care dansează într-un halat din satin cu puf la mâneci. Lipsită de inhibiții, blondina nu poartă sutien și își unduiește corpul într-o manieră provocatoare, spre încântarea multor admiratori.

Vica a mărturisit că trece printr-o perioadă foarte frumoasă a vieţii ei şi, chiar dacă a ajuns la vârsta de 50 de ani, ea se distrează ca la 20 de ani. Se pare că peisajele din Thailanda au copleșit-o încât ar prefera să se bucure mai mult timp de vacanță. (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)



Sursă foto: Instagram/ vica_blochina

Vezi și: 

 






 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni