• PRO TV
  • Vedetele de reality show care au făcut spectacol în fața paparazzilor. În ce ipostaze au fost fotografiate

Vedetele de reality show care au făcut spectacol în fața paparazzilor. În ce ipostaze au fost fotografiate

Vedetele de reality show care au făcut spectacol în fața paparazzilor. În ce ipostaze au fost fotografiate

Una dintre preocupările preferate ale vedetelor de reality show este să atragă atenția paparazzilor, ca să apară în revistele mondene. Cea mai sigură metodă este  să facă un spectacol veritabil pe plajă. 

La acest “truc” vechi au apelat Farrah Abraham și Frenchy Morgan, două femei sexy care s-au făcut remarcate în emisiuni de tip reality show.

Mari amatoare de operații estetice, cele două staruri de reality show și-au făcut de cap la plajă, de față cu paparazzii. 

Sursa foto: Profimedia

Îmbrăcate în costume de baie roz electrizante, Farrah Abraham și Frenchy Morgan nu aveau cum să nu atragă atenția asupra lor. Mai ales că una dintre ele purta un sutien pus mai mult de decor :)  

Farrah Abraham, cunoscută ca “mama adolescentă” și pentru multiplele operații estetice


Farrah Abraham (29 de ani) a devenit celebră datorită reality show-ului MTV "16 and pregnant", care a urmărit soarta unor minore care au rămas însărcinate. 

Spre deosebire de colegele ei de reality show, Farrah a vrut să-și depășească statutul de mama adolescentă și tânără necunoscută. Conștientă de faptul că va trebui să crească un copil, a investit în imaginea ei.

Foto: revista In Touch

De când s-a lansat în showbizul american, Abraham și-a operat nasul, bărbia și sânii, în încercarea de a se transforma într-o bombă sexy. Mai mult decât atât, tânără și-a ales și un domeniu de activitate, jucând pentru o vreme în producții pentru adulti.

În timpul liber, a continuat să meargă la chirurgul ei estetician și să facă schimbări radicale la nivelul corpului. A început cu o mărire de sâni pentru care a ales implanturile cu silicon, trecând de la cupa C la D.

Sursa foto: Profimedia

A continuat cu un implant de bărbie care a costat-o 21.000 dolari, la care a renunțat ulterior. Și-a operat nasul și a încheiat, pentru moment, cu o mărire a buzelor. După intervenții, bruneta a început să profite de orice ocazie pentru a se lauda cu noile ei achiziții, dar și cu corpul ei tonifiat.

Mai multe IMAGINI in GALERIA FOTO de mai jos!

Vezi VIDEO: 
Facem Level – episodul 5: Raku Game Station a fost ciuruit de gloanțe trase prin pereți în Call of Duty Mobile

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni