• PRO TV
  • Vali Bărbulescu, concurent FERMA: Îmi propun să rămân în show cât mai mult posibil 

Vali Bărbulescu, concurent FERMA: Îmi propun să rămân în show cât mai mult posibil 

Vali Bărbulescu, concurent FERMA: Îmi propun să rămân în show cât mai mult posibil 

Este unul dintre cei mai cunoscuți DJs din România și un fotograf apreciat la nivel internațional. Kim Kardashian, Bella Hadid și Adriana Lima sunt doar câteva dintre celebritățile fotografiate de el, iar publicații internaționale precum Vogue, Harper’s Bazaar sau GQ au folosit fotografiile făcute de el. Înainte de a intra în Ferma, Vali ne-a povestit care sunt planurile pe care le are de Crăciun.

Care sunt planurile tale de Crăciun și Revelion?

De Crăciun merg la Iași la părinții Deliei, iar de Revelion mixez în București în două locații.  De sărbători nu trebuie să lipsească… IUBIREA!

Ce le vei transmite celor dragi, la masă de Crăciun, despre perioada în care vei fi în Fermă?

Plec cu niște treaba la fermă și mă întorc peste vreo 4 luni! Să fiți cuminți și să aveți grijă de voi. Va iubesc!

Despre noul sezon Ferma

Acest sezon va intensifica experiența concurenților și a telespectatorilor prin intermediul surprizelor, al probelor fizice mult mai intense și al provocărilor cu care se vor confrunta! Lacrimi, râsete și tot felul de greutăți îi vor surprinde pentru cei care au curajul să aspire la premiu! 

Reality show-ul va fi filmat în munții din România, pe parcursul iernii și nu numai! Cei 18 concurenți provin din medii sociale diferite și au varii profesii, personalități puternice și sunt pe cale să-și testeze propriile limitele. Mihaela Rădulescu, prezentatoarea show-ului, îi va urmări îndeaproape și le va fi confident, iar Cristian Bozgan, prezentator Ferma, le va da sarcinile și se va asigura că toți le respectă.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni