• PRO TV
  • Urmează o toamnă incendiară la PRO TV

Urmează o toamnă incendiară la PRO TV

Toamna aceasta, așa cum face de mai bine de două decenii, PRO TV vă oferă adevăratul spectacol. 

La Vorbește lumea, în VIDEO-ul atașat, puteți vedea imagini din jungla unde vom intra alături de cei ce strigă ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” Concurenții sunt provocați în toate felurile, iar prezentatorii, uneori, se amuză: "Aripile de muște sunt bune! Pentru muște! Pentru oameni, n-avem dovezi."
 
Duminică, 4 septembrie, vom auzi pentru prima dată chemarea junglei. Telespectatorii vor putea urmări în fiecare duminică, luni și marți, provocările prin care vor trebui să treacă celebritățile în cel mai intens reality show al momentului, prezentat de Cabral și Adela Popescu. 


 

În fiecare zi a săptămânii, în Prime Time, telespectatorii PRO TV vor putea urmări cele mai importante și obiective știri, producții locale, filme și seriale pline de acțiune și aventură. 

Dragoș Bucur și noua sa echipă de arhitecți sunt pregătiți să îmbunătățească viața familiilor care au fost un exemplu pentru comunitățile lor și care sunt în sfârșit gata să-și vadă visurile devenind realitate. O mulțime de oameni vor putea beneficia direct de implicarea Visuri la cheie, iar începând de miercuri, 7 septembrie, vom vedea cum echipa transformă o casă în… acasă.

Miercuri, 7 septembrie, vom trece granițele satului Las Fierbinți. De două ori pe săptămână, miercuri și joi, ne vom delecta cu umorul, autoironia și situațiile absurde din cel de-al 21-lea sezon al acestui serial fenomen. Ce tradiție! 

Cu o distribuție uimitoare, în care noua generație de actori își unește forțele alături de cei experimentați, noul serial Clanul va oferi joia cea mai neașteptată experiență care combină calitatea cinematografică și scenele incredibile de acțiune, nemaivăzute până acum în România.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni