• Emisiuni
  • PROFU’
  • Una dintre elevele lui Mișu este victima bullying-ului. Lili, înfoliată și băgată în frigider de colegii ei

Una dintre elevele lui Mișu este victima bullying-ului. Lili, înfoliată și băgată în frigider de colegii ei

Una dintre elevele lui Mișu este victima bullying-ului. Lili, înfoliată și băgată în frigider de colegii ei

În această seară, în serialul Profu`, una dintre elevele lui Mișu este victima bullying-ului: colegele ei o hărțuiesc și o umilesc din cauza kilogramelor în plus.

Situația ia o altă direcție atunci când aceasta candidează pentru funcția de Președinte al Consiliului Elevilor împotriva celei care o terorizează la școală. 

Astăzi, Profu` vede cu ochii lui până unde poate merge agresivitatea între elevi. Lili, o elevă supraponderală, va fi în centrul unei situații neplăcute după ce colegii ei o împachetează în folie de plastic și o bagă într-un frigider.

Contrariat de faptul că Lili nu vrea să-i spună cine sunt vinovații, de frica repercursiunilor, Mișu va încerca să găsească o soluție la directorul Tănase.



Ești obligat! Noi toți suntem obligați! Copiii ăștia suferă în fiecare zi, iar profesorii se fac că nu văd. Nu facem nimic, le umplem capul cu prostii și când au nevoie de ajutor dăm din umeri”, va spune Profu’.

Impasibil și greu de convins că se confruntă cu o problemă, directorul liceului îi va da un răspuns halucinant: ”Măi, a făcut plângere scrisă? Reclamație scrisă și lista de suspecți, altfel nu s-a întâmplat”. Cum va reuși Profu` să o salveze pe Lili, vedem astăzi, de la ora 21:30, la PRO TV. 

După întâmplarea nefericită, Lili ajunge direct la tribuna de candidat pentru funcția de Președinte al Consiliului Elevilor, iar Profu` o va sprijini în stilul lui. Cum vor reacționa elevii când îl vor vedea pe Micutzu în liceu, dar și ce mesaj le va transimte comediantul vedem în această seară, în serialul Profu`. 

 

Profu` - Șase, vine profu`!

 

Vezi si PROFU' - Episodul 5

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune PROFU’

Articole pentru emisiune PROFU’

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni