• PRO TV
  • Un hoţ a adormit în maşina din care a furat mai multe bunuri. Ce reacție a avut în fața polițiștilor

Un hoţ a adormit în maşina din care a furat mai multe bunuri. Ce reacție a avut în fața polițiștilor

Un hoţ a adormit în maşina din care a furat mai multe bunuri. Ce reacție a avut în fața polițiștilor

Un hoț ostenit a adormit în mașina din care a sustras mai multe bunuri și bani. Întâmplarea a a avut loc într-un cartier din Sutton Coldfield, Marea Britanie.

Hoțul a dat câteva târcoale, s-a asigurat că nu e nimeni prin zonă și a reușit să intre în autoturismul soților Zoe și Simon Reed, un Audi Q7. De acolo a sustras bani, niște căști și alte bunuri personale. La un moment dat, individul a adormit pe scaunul șoferului. 

Se pare că în acea noapte, membrii cartierului s-au alertat prin mesaje pe un grup de Whastapp, cu privire la existența unui hoț de mașini în zonă. Soții Reed au văzut mesajele abia dimineață. 

“Am fugit la fereastră și am verificat dacă mașina noastră era încă acolo și apoi nu ne-am gândit la nimic altceva. Dar la scurt timp după aceea, fiul nostru a venit alergând și ne-a spus că este un bărbat în mașina noastră”, și-a amintit Zoe, potrivit The Sun

Dan, în vârstă de 12 ani, și fratele său Carter, în vârstă de 8 ani, l-au văzut pe hoț moțăind în Audi, la doar câțiva metri de ușa din fața casei lor. 

“A fost atât de ciudat să-l văd dormind acolo. Am încercat să nu-l trezesc de teamă că va fugi. Ne-am asigurat și că patrupedul nostru nu va lătra până poliția nu va ajunge la noi”, a mai povestit Zoe. 

“Nu știam dacă să râdem sau să plângem. A fost înfricoșător să-l văd acolo și totodată amuzant că s-a făcut confortabil și a ațipit”, a adăugat britanica. 

Hoțul a dormit șase ore în mașina soților Reed. El a fost trezit de polițiști. “Nu mă puteți aresta pentru furt pentru că nu am plecat cu nimic”, le-a spus el oamenilor legii. El a fost condus la secție și reținut pentru furt. 

“Am văzut și partea amuzantă. L-am avut pe cel mai leneș hoț din Marea Britanie adormit în mașina noastră”, a conchis proprietara mașinii. 

 

 

 

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni