• PRO TV
  • Un cuplu de miri a trimis nota de plata unor invitați care nu s-au prezentat la nuntă

Un cuplu de miri a trimis nota de plata unor invitați care nu s-au prezentat la nuntă

Un cuplu de miri a trimis nota de plata unor invitați care nu s-au prezentat la nuntă

Gestul unei mirese din Statele Unite ale Americii s-a viralizat rapid și a împărțit internetul în două. 

Dedra McGee s-a căsătorit recent cu Doug Simmons. După nunta visurilor ei, mireasa a fost supărată din cale afară din cauza unor invitați care nu și-au mai făcut apariția la eveniment. Așa că Debra a luat atitudine. 

Mireasa le-a trimis nota de plată celor care nu s-au prezentat la eveniment și nici nu s-au sinchisit s-o anunțe în timp util. Debra a transmis cuplului care a lipsit nemotivat o notă de plată în valoare de 240 de dolari. Aceștia erau taxați pentru că au ținut ocupate două locuri. 

"Această factură vă este trimisă, deoarece ați confirmat participarea la nuntă. Suma de mai sus este costul locurilor voastre. Deoarece nu ne-ați sunat sau notificat în mod corespunzător că nu veți fi prezenți la eveniment, această sumă este cea pe care ne-o datorați pentru plata locurile dumneavoastră, care au fost achitate în avans. Puteți plăti prin Zelle sau PayPal. Vă rugăm să ne contactați și să ne anunțați ce metodă de plată veţi alege. Vă mulțumim!", a scris Debra pe factură, potrivit Mirror

Mirii au pus factura și pe Facebook, iar aceasta s-a viralizat rapid. Dacă unii internauți au înțeles nemulțumirea mirilor și au fost de acord cu gestul lor, alții s-au arătat deranjați și au numit-o “meschină” pe mireasă. Ei i-au transmis că acceptarea unei invitații la nuntă nu presupune încheierea unui contract legal între părți. “E pandemie. Se întâmplă lucruri”, a mai scris un internaut. 

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni