• PRO TV
  • Un barbat a citit jurnalul secret al sotiei. Ce a aflat l-a determinat sa faca un gest incredibil - VIDEO

Un barbat a citit jurnalul secret al sotiei. Ce a aflat l-a determinat sa faca un gest incredibil - VIDEO

Un barbat a citit jurnalul secret al sotiei. Ce a aflat l-a determinat sa faca un gest incredibil - VIDEO

Conform publicatie Glamour Magazine, femeile au in medie 13 remarci negative pe zi cu privire la modul in care arata. Mai mult decat atat, exista femei care recunosc ca isi detesta corpul si se gandesc la acest lucru constant. 

Protagonista materialul video de mai jos se numara si ea printre doamnele nemultumite de forma lor fizica. Zilnic, femeia petrece ore bune in baie, unde se priveste in oglinda si se cantareste, in speranta ca va reusit candva sa scape de kilogramele in plus. 

Citeste si: A trimis un e-mail pe o adresa gresita si a reusit sa salveze viata unui om. Ce s-a intamplat este un adevarat miracol

Vazand ca jumatatea sa se confrunta cu o aceasta problema, Khari Toure, sotul femeii care apare in imaginile de mai jos, a dorit sa o incurajeze si sa ii demonstreze ca ii este alaturi indiferent de situatiile dificile prin care trece. Dupa ce i-a citit jurnalul secret - in care femeia si-a scris toate parerile de rau cu privire la modul in care arata - barbatul a compus si interpretat o piesa special pentru sotia sa.

"Sper ca nu esti suparata pe mine pentru ca ti-am citit jurnalul. Ti-am scris aceste versuri ca sa iti reamintesc ca dragostea mea pentru tine este eterne", spune barbatul in deschiderea materialului video. 

Mesajul pe care acest videoclip il transmite este acela ca o femeie trebuie sa se pretuiasca pe sine si sa constientizeze ca cei care le sunt alaturi le iubesc indiferent de modul in care arata fizic. Sufletul este cel care conteaza!  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni