• PRO TV
  • Un actor din Avengers, umilit de fosta soție cu poze indecente. „E obsedată”

Un actor din Avengers, umilit de fosta soție cu poze indecente. „E obsedată”

Un actor din Avengers, umilit de fosta soție cu poze indecente. „E obsedată”

Jeremy Renner, pe care vi-l amintiți datorită personajului Clint Barton (Hawkeye) din seria Avengers, are mari probleme cu fosta soție.

Jeremy Renner, care a divorțat de soția lui în decembrie 2014, după nici un an de mariaj, a catalogat-o pe aceasta drept obsedată de sex. Sonni Pacheco, un fotomodel canadian de 28 de ani, l-a amenințat pe actor cu publicarea unor fotografii cu el în pielea goală.

Până la urmă, acele fotografii au ajuns la persoana care evaluează dosarul de custodie a fiicei lor, scrie TMZ.

Tot scandalul dintre cei doi a început la scurt timp după divorț, când Sonni Pacheco a depus cerere pentru obținera custodiei unice asupra fiicei lor Ava. Actorul nu a fost de acord, considerând că fosta lui soție nu e un bun exemplu pentru fetița de 6 ani.

Jeremy Renner, fosta lui soție și fiica lor. FOTO: Profimediaimages.ro

În documentele depuse la tribunal de Renner se arată că fosta sa parteneră de viață este obsedată de viața lui sexuală și a celor din anturajul lui. 

Printre cei „vânați” se numără și dădaca fiicei lor, pe care a spionat-o în mediul online. Conform sursei citate, Sonni a descărcat fotografii hot cu dădaca și le-a trimis avocatului ei și comisiei de evaluare a custodiei. 

Jeremy Renner, avere de 50 de milioane de dolari

Actorul Jeremy Renner (48 de ani) a avut o apariție de Oscar în 2009 în pelicula The Hurt Locker. Filmul, regizat de Kathryn Bigelow, a ieșit învingător din confruntarea cu Avatar, filmul de 2,7 miliarde de dolari al lui James Cameron.

Însă, Jeremy Renner este mai cunoscut din seria Avengers, care i-a adus cele mai mari încasări din carieră. În prezent, actorul are o avere estimată la 50 de milioane de dolari.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images/wall.alphacoders.com


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni