• PRO TV
  • Uma Thurman, despre cea mai cumplită experiență din viața ei: "Există multă durere în această poveste"

Uma Thurman, despre cea mai cumplită experiență din viața ei: "Există multă durere în această poveste"

Uma Thurman, despre cea mai cumplită experiență din viața ei: "Există multă durere în această poveste"

Uma Thurman, cunoscută în special pentru rolul pe care l-a interpretat în pelicula Pulp Fiction, a vorbit pentru prima oară despre cel mai negru episod al vieții sale. Mâhnită de probabilitatea crescută ca în statul Texas să fie interzis avortul, actrița a dezvăluit un secret dureros pe care l-a păstrat zeci de ani.   

Noua lege care urmează să fie introdusă în Texas ar putea permite cetățenilor să dea în judecată medicii sau pe oricine altcineva care ajută o femeie să facă avort după șase săptămâni de sarcină. Revoltată de aceasta chestiune, Uma Thurman și-a deschis sufletul și a povestit o întâmplare dureroasă care a avut loc în adolescența sa și care a marcat-o profund. Uma a subliniat că face acest gest în semn de solidaritate cu toate femeile care vor fi afectate de lege. 

„Mi-am început cariera de actorie la 15 ani, lucrând într-un mediu în care eram adesea singurul copil din cameră. La sfârșitul adolescenței, am rămas accidental însărcinată cu un bărbat mult mai în vârstă. Trăiam în Europa, departe de familia mea și aproape să încep un loc de muncă. M-am chinuit să-mi dau seama ce să fac. Am vrut să păstrez copilul, dar cum?", a mărturisit Uma, într-un articol publicat de către Washington Post. 

„Există atât de multă durere în această poveste. A fost cel mai întunecat secret al meu până acum. Am 51 de ani și-l împărtășesc din casa în care mi-am crescut cei trei copii, care sunt mândria și bucuria mea. Viața mea a fost extraordinară, uneori plină de remușcări, provocare, pierdere și frică – la fel ca atâtea vieți ale multor femei -, dar și marcate, ca și ale lor, de curaj și compasiune", a fost mărturisirea emoționantă a actriței. 

Sursă foto: Gettyimages

Vezi și: Outfitul perfect la Untold!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni