• PRO TV
  • Ultimele pregătiri pentru Neversea. Câți oameni sunt așteptați si ce măsuri de protecție au luat organizatorii?

Ultimele pregătiri pentru Neversea. Câți oameni sunt așteptați si ce măsuri de protecție au luat organizatorii?

Edi Chereji a acordat un interviu în cadrul căruia a vorbit cele mai importante aspecte ale festivalului Neversea. Iată declarațiile!

Edy Chereji este directorul de comunicare al festivalurilor Neversea și Untold. Acesta a oferit un interviu în cadrul căruia a vorbit despre cea mai nouă ediție a celor patru zile de muzică, petrecere și distracție. El a vorbit despre line-up, programul festivalului, scene, prețul biletelor, numărul persoanelor așteptate și multe alte detalii despre ediția cu numărul patru a celui mai mare festival de muzică de pe o plajă din Europa.

„Avem un line-up de excepție și în acest an. Ne bucurăm să îl avem pe Tyga prezent la festival, el a fost prezent și la Untold în 2021. I-a plăcut mult în România și de aceea a revenit în familia noastră. Îi avem pe Black Eyed Peas, cu siguranță vor avea un mega-show, ei erau programați pentru 2020, dar din păcate pandemia i-a ținut departe, dar acum vor recupera distracția pe care au pregătit-o pentru festival. Sunt și artiști români care vor fi în acest an la Neversea: Smiley, Delia, mulți artiști pe care lumea îi îndrăgește. Dacă vreți să îi vedeți pe cei 150 de artiști intrați pe www.neversea.com.”, a declarat el.


Întrebat de programul festivalului, Edy a explicat faptul că festivelul ține aproape non-stop. Tinerii dornici de petrecere sunt așteptați într-un interval orar cuprins între 14:00 și 08:00. 

„E o distracție care e aproape non-stop, timp de patru zile. Festivalul se deschide în fiecare zi la ora 14:00 și se închide a doua zi în jurul orei 08:00. Cei care și-au cumpărat deja bilete, pot veni să vină la intrarea festivalului și să își preschimbe biletul sau abonamentul în brățară de festival. Să vă faceți check-in online pentru ca lucrurile să meargă mult mai repede. Intrarea se face pe o singură latură, e vorba de intrarea dinspre Podul Tomis”, a adăugat el.

Întrebat câți oameni sunt așteptați la festival, Edy Chereji a dezvăluit că se așteaptă ca ediția aceasta să fie cel puțin la nivelul celei din 2019. Astfel, se aproximează un număr de 60.000 - 70.000 de persoane pe zi. 

După experiențele nefericite din trecut, organizatorii Neversea au luat măsuri împotriva consumului de stupefiante la festival.

„Noi în fiecare an am avut măsuri clare luate alături de autorități, avem un plan pe care îl gândim împreună cu autoritățile locale și cele naționale. La fiecare ediție o să vedeți forțe MAI prezente în festival, dar și poliție, jandarmerie, trupe anti-tero, căței dresați să recunoască orice substanțe stupefiante”, a adăugat el.

VEZI MAI MULTE ÎN MATERIALUL VIDEO DE MAI SUS

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni