• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Tudor Sișu, interviu plin de sinceritate: “Mi-a luat 20 de ani ca să ies din starea aia mentală și fizică”

Tudor Sișu, interviu plin de sinceritate: “Mi-a luat 20 de ani ca să ies din starea aia mentală și fizică”

Alături de Puya, Tudor Sișu a scris istorie în hip hop-ul din România. Membru al trupei La Familia, Sișu a făcut câteva destăinuiri despre anii pe care i-a petrecut în închisoare. 

Într-un interviu pentru Vorbește lumea, artistul a povestit despre greșelilele pe care le-a făcut în tinerețe și despre relația pe care o are cu mama lui, dar și cu copiii săi. 

Viața tumultoasă de stradă și legătura pe care a avut-o cu substanțele interzise l-au obligat pe Tudor Sișu să-și petreacă ani buni din tinerețe în închisoare. Artistul a fost închis de trei ori și a fost privat de libertate aproape 6 ani.

“Mi-a luat 20 de ani ca să ies din starea aia mentală și fizică și să duc lucrurile în punctul în care sunt ok și stăpân pe toată situația”, a mărturisit artistul. 

Sișu a mai povestit că nu și-a cunoscut tatăl niciodată. „Eu nu l-am cunoscut. Știu că a murit anul trecut. Dar nu am avut ocazia să ne cunoaștem. Probabil era mai dificil dacă aș fi avut și tată”, a mai spus Sișu. 

Acesta a vorbit și despre relația pe care o are cu copii săi. “Pentru mine e mai mult o relație de la distanță. Copiii sunt necopți, este ca și cum ai face gem cu corcodușe crude. Nu merge treaba. Când vor face 18 ani o să putem să discutăm altfel. Momentan sunt copii. Nici nu le pot explica lucrurile care s-au întâmplat”, a spus Sișu. 

Artistul a mărturisit că s-a simțit mai liber în închisoare decât în libertate. “Să știi că eu sunt un tip liber în general, dar de multe ori sunt mai multe restricții în libertate. Mai mult trebuie să îți ții gura în libertate decât la pușcărie. La pușcărie treaba e mai onestă, ca să zic așa, într-o oarecare măsură”. 

Mai multe declarații în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni