• Emisiuni
  • VLAD
  • Tudor Oprișan, despre superproducția ”VLAD”: ”Cred că o să fie super!”

Tudor Oprișan, despre superproducția ”VLAD”: ”Cred că o să fie super!”

Tudor Oprișan, despre superproducția ”VLAD”: ”Cred că o să fie super!”

Tudor Oprișan este unul dintre copiii-actori care joacă în „VLAD”, primul serial românesc realizat la standarde cinematografice, și spune că rolul i se pare foarte interesant.

Tudor
are, în superproducția ”VLAD”, rolul lui Matei, fiul de 11 ani al Elizei (Olimpia Melinte) și al lui Ștefan Dragomir (Andrei Aradits). Este un băiat foarte inteligent, sportiv - face judo, scrimă și joacă fotbal - și este un elev studios.

Citește și: Emilian Oprea, despre superproducția ”VLAD”: „Drumul către răzbunare nu pare așa ușor”

Matei a petrecut mai mulți ani în Grecia, unde părinții lui au lucrat la hotel și cazinou dar, de când a început școala, trăiește cu ai lui în București.

Știe că părinții lui au mulți bani și că ar putea să-i îndeplinească orice dorință, dar are un simț bun înnăscut și nu este tipul de băiat de bani gata, răsfățat.

Tudor Oprișan a acordat un interviu pentru protvplus.ro, în care vorbește despre rolul său în superproducția ”VLAD”, dar și despre atuurile acestui serial, care va fi difuzat la PRO TV din 25 februarie.

Eu sunt Matei, fiul Elizei și al lui Ștefan, care încearcă, cumva, să-i facă pe părinți să nu se mai certe. Mi se pare foarte interesant, mai ales că n-am jucat niciodată într-un serial”

Tudor dezvăluie care a fost locul său favorit de filmare: ”Cred că la casa care avea piscină în spate. Pentru că, după filmări, după program, puteam să sar în piscină și să mă distrez”. 

Tudor are și un motiv pentru care ar recomanda prietenilor și colegilor săi să urmărească această superproducție de la PRO TV: ”Tuturor le plac filmele în care se luptă cu pistoale și tot felul de chestii de genul ăsta. O să fie mult faze de acestea și cred că o să fie super”. 

Urmăriți, mai jos, interviul integral cu Tudor Oprișan

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni