• PRO TV
  • Tratamentele naturale te pot ajuta sa scapi de infectiile urinare!

Tratamentele naturale te pot ajuta sa scapi de infectiile urinare!

Tratamentele naturale te pot ajuta sa scapi de infectiile urinare!

Ati trecut prin episoade repetate de infectii urinare si de fiecare data le-ati tratat cu antibiotice? Specialistii in homeopatie va recomanda si terapiile naturale. Eficiente ar putea fi maceratele, tincturilor si uleiurilor din plante. In plus, curele cu argila, alaturi de tincturile de propolis si echinacea cresc rezistenta impotriva temutei bacterii E coli.  

Intr-o cura naturala antiinfectii urinare, ceaiurile si maceratele din plante sunt primele recomandate. Aceasta pentru ca aportul de lichide trebuie sa fie unul mare. Specialistii in apifitoterapie merg pe trei directii: pentru efectul diuretic sunt recomandate cozile de cirese, mesteacanul, frasinul si sanzienele. Efect antiinflamator au plinutza, urzica si coada calului, iar efectul antiseptic este dat de mugurii de plop, mugurii de pin si boabele de ienupar. Pe langa ceaiuri, extrem de eficiente sunt si uleiurile volatile, pentru ca sunt antibiotice naturale.
 
Pe langa plantele autohtone, si cele de pe alte meleaguri aduc beneficii importante in cazul infectiilor urinare.
 
Aceste plante pot fi amestecate cu miere si apoi administrata cate o lingurita, de 3 ori pe zi. O data momentul critic al infectii depasit, se impune o cura de intarire a imunitatii.
 
Tinctura de propolis este de asemenea un foarte bun antibiotic, antiseptic, antiviral si antifungic folosita cu suces si in cazul infectiilor urinare.
 
Iata si cateva sfaturi pentru a scapa de usturimile si durerile specifice debutului infectiei urinare:
 
Nu uitati, insa, ca nu trebuie sa va tratati singuri. Orice terapie antiinfectie urinara trebuie recomandata de catre medic!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni