Tot ce trebuie să știi despre Șef sub acoperire, show-ul eveniment care vine la PRO TV

Un experiment nemaiîntâlnit la o televiziune din România, show-ul Șef sub acoperire te va surprinde de-a dreptul începând cu 12 septembrie 2019, când va fi difuzat primul episod.

Vrei divertisment, vrei PRO TV, pentru că știi că aici sunt cei mai buni. Dar, ce-ar fi ca de data asta să ne distrăm ceva mai serios? În joc e destinul unor companii și al unor manageri care ar face orice pentru ca afacerile lor să meargă ceas. Unii, mai curajoși din fire, sunt dispuși să coboare la munca de jos pentru a vedea pe pielea lor cum merg lucrurile în jur.

Care e mecanismul show-ului Șef sub acoperire

În fiecare seară de joi, de la ora 21.30, vei vedea câte un șef de companie din România, care intră sub acoperire în propria firmă pentru a vedea cum merge, de fapt, treaba și cum se descurcă angajații. 

Fiecare manager trece prin transformări de aspect importante, pentru a nu fi recunoscut de angajații săi. Odată ce a îmbrăcat haina de angajat, managerul va încerca să găsească modalități de îmbunătățire a activității companiei și va recompensa subalternii care muncesc din greu pentru binele tuturor.

Cum ajunge șeful un simplu angajat

Cei mai mulți angajați nu-și cunosc personal managerul general sau directorul. Plecând de la această premisă, șeful cel mare va putea trece mai ușor drept un simplu angajat. Sau, cel puțin, așa cred cei mai mulți dintre ei. 

În afară de machiaj și perucă, barbă sau/și mustață, modificarea formei feței și multe alte trucuri demne de filmele de Hollywood, șeful va avea o altă poveste de viață: nume nou, istoric complet diferit de cel real, un alt CV. Cu această nouă poveste va încerca să se infiltreze printre angajații săi pentru a culege informații prețioase despre mersul afacerii sale și despre moralul angajaților.

FOTO: PRO TV

Pe perioada în care va sta sub acoperire, șeful renunță complet la stilul său de viață de până atunci. Nu va mai locui în confortul casei  sale, ci la un hotel ieftin din oraș, și va folosi un autoturism la mâna a doua.

Cum se filmează Șef sub acoperire

În contextul crizei forței de muncă, angajații sunt informați că firma este implicată în filmarea unui documentar despre persoane care doresc să facă o conversie profesională și că în următoarele zile va veni o persoană care va încerca diverse locuri de muncă din companie. Astfel, angajații devin parte a acestui documentar, îndrumându-l pe noul venit.

Care e concluzia

La finalul fiecărui episod, șeful sub acoperire își dezvăluie identitatea în fața angajaților săi. Reacțiile lor sunt incredibile și întotdeauna se lasă cu lacrimi. După această experiență printre propriii angajați, șeful acum dezvăluit va căuta cele mai bune metode de a-și stimula și recompensa angajații care muncesc pe brânci pentru binele companiei. 

Șef sub acoperireDescoperă cine ești! La PRO TV, joi, 12 septembrie 2019, ora 21.30.

Intră în comunitatea noatră de Facebook și Instagram ca să afli ce e nou în acest show!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni