Topul celor mai bine plătite vedete de pe Instagram. Cât primește Cristiano Ronaldo sau Lionel Messi pentru o postare

05 Iulie 2021, 14:09

Autor: Alina Popa

Ca în fiecare zi, de luni până vineri, Veve și Coțofană ne prezintă cele mai interesante titluri la rubrica “Știri blană” din cadrul emisiunii "Vorbește lumea". 

După ce ne-au spus cu cât s-a vândut pălăria lui Harrison Ford, pe care actorul a purtat-o în “Indiana Jones și Templu Morții”, Veve și Coțo au vorbit despre topul celor mai bine plătite vedete de pe Instagram.

Potrivit presei străine, Cristiano Ronaldo este cel mai bine plătit influencer din lume. “Este cel mai urmărit pe Instagram. Are peste 309 de milioane de urmăritori și o postare la el pe Instagram costă 1,6 milioane de dolari. Pe locul 2 se află Dwayne The Rock Johnson, care are 250 de milioane de urmăritori și ia pe o postare 1,5 milioane de dolari. Tot pe podium se află și Ariana Grande, care are 248 de milioane de fani pe contul de socializare. Ia primește tot în jur de 1,5 milioane de dolari pentru a promova un produs pe contul ei de social media”, a spus Coțofană.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

În top a mai intrat și Lionel Messi, cu 225 de milioane de fani. Pentru o postare, starul Barcelonei ia 1,1 milioane de dolari. 

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies