• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Toni Grecu, viața după Covid-19! Cum se simte actorul după ce a fost externat din spital

Toni Grecu, viața după Covid-19! Cum se simte actorul după ce a fost externat din spital

În luna ianuarie, comediantul Toni Grecu a trecut prin momente cumplite după ce a fost confirmat cu coronavirus și a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

După trei săptămâni în care a stat internat, actorul în vârstă de 61 de ani s-a vindecat cu ajutorul medicilor și a fost externat. Toni Grecu a intrat în direct, prin Skype, în emisiunea găzduită de Cove și Lora și a vorbit despre experiența Covid-19.

Actorul a vorbit despre momentele critice prin care a trecut și i-a îndemnat pe cei care au simptome severe și febră mare să meargă de urgență la spital. 

“După o săptămână de stat acasă pot să spun că sunt ok. Încerc să recuperez ce mi-a luat Covid-ul, ca să zic așa”, a spus Toni Grecu. 

Actorul a vorbit despre debutul bolii, simptomele pe care le-a avut dar și despre tratamentul pe care l-a primit. 

“Am făcut forma severă a bolii (...) Am avut nevoie de 10 litri de oxigen la un moment dat ca să pot să respir și momentul ăsta a fost depășit, după care lucrurile au evoluat spre normal și la ieșirea din spital nu am mai avut nevoie de oxigen. Boala a evoluat din start foarte violent. În primele trei zile am avut frisoane foarte puternice, transpirații massive și temperatură. Am zis că așa e boala și mă tratez cum se tratează omul bolnav de Covid acasă. Am urmat toate indicațiile medicului, numai că în ziua a patra de boală am făcut temperatură 39 și am plecat la spital. Când am ajuns la spital deja plămânii erau afectați în proporție de 50%. Practic în trei zile, boala a avut o forță atât de mare încât m-a destabilizat complet. (…) Nu puteam sta în picioare niciun minut. Atât de devastatoare este această boală”, a declarat Toni Grecu la Vorbește lumea. 

Mai multe detalii în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni