• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Tiberiu Stoian, despre experiența de la Imperiul Leilor! Ce spune românul care a primit un milion de euro de la Dan Șucu

Tiberiu Stoian, despre experiența de la Imperiul Leilor! Ce spune românul care a primit un milion de euro de la Dan Șucu

Tiberiu Stoian este fericitul afacerist român care l-a convins pe Dan Șucu să investească un milion de euro în schimbul a 25% din afacerea sa, la emisiunea Imperiul Leilor. 

Antreprenorul de 43 de ani a intrat în direct, prin Skype, în emisiunea Vorbește lumea și a povestit ce așteptări a avut în momentul în care a ajuns în fața investitorilor, ce a simțit când a primit suma-record, dar și ce planuri de viitor are. 

“Pe baza acestei investiții ne dorim să creștem. Suntem extrem de optimiști vizavi de evoluția noastră și evenimentul de aseară (3 martie n.red) a fost o noutate evident și pentru noi. A fost o noutate pe care sincer o speram. Nu pot să spun că ne așteptam, dar ne-am dorit-o foarte mult și probabil că o să reprezinte punctul de la care evoluția noastră o să fie accelerată. Suntem optimiști!”, a declarat acesta.

Întrebat la ce sumă s-a gândit că va primi când a mers să le prezinte afacerea investitorilor, românul a spus că a luat în calcul și un refuz. “Sincer să fiu la nivelul unui show de televiziune și având în vedere timpul relativ limitat pe care niște investitori îl au la dispoziție pentru a lua o decizie în vederea realizării unei investiții sau nu, eram destul de sceptic că nivelul investițional pe care eu îl așteptam ar fi unul care să le permită să ia o decizie rapidă. Prin urmare mă așteptam și la un răspuns negativ. Și nu din partea unuia, ci din partea tututor investitorilor”, a mai spus Tiberiu. 

Mai multe declarații în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni