Survivor: Extrashow. Zanni și Majda Aboulumosha, despre primele faze din show-ul fenomen

Survivor: Extrashow. Zanni și Majda Aboulumosha, despre primele faze din show-ul fenomen

După fiecare ediție a show-ului fenomen mondial ”Survivor România”, aventura continuă online, la ”Survivor: Extrashow”, iar Zanni este gazda emisiunii.

În primul episod, invitată a fost Majda Aboulumosha, iar Daniel Pavel a avut o intervenție video, unde a vorbit despre atmosfera primelor zile în Dominicană. 

“Survivor este o poveste despre lipsuri. Este vorba despre a rezista. Încet, încet, concurenții au început să-și dea seama despre ce este vorba. Sunt diferențe de temperatură. Concurenții resimt asta”, a spus domnul Dan. “Este cel mai spectaculos show de televiziune, este inspirațional, este o metaforă a vieții noastre de astăzi”, a mai adăugat acesta. 

Amintindu-și despre sezonul în care a pariticipat la Survivor, Majda spune: “Să știi că îmi aduc cu drag. Cu toate că au fost multe momente, foarte grele. Îmi aduc aminte cocos, de șerpi, de șobolanii cu care am dormit la cap, îmi aduc aminte când am pășit în junglă și am întrebat unde este toaleta și mi-a zis cineva din producție: > M-a întărit foarte tare jungla”.

Întrebată cine ar avea potențial de lider în echipa Faimoșilor, Majda a oferit trei nume: “Cred că Zmărăndescu, CRBL, iar la fete Andreea Tonciu”.

Prezentat de Zannidache, aka Zanni, câștigătorul ediției de anul trecut ”Survivor România”, show-ul ”Survivor: Extrashow”, o producție VOYO | Original, îți va oferi o extraporție de aventură.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni