• PRO TV
  • Strategiile concurentilor sunt date peste cap la Ferma vedetelor

Strategiile concurentilor sunt date peste cap la Ferma vedetelor

Strategiile concurentilor sunt date peste cap la Ferma vedetelor

Dupa o saptamana de foc in care au fost eliminate doua concurente de la Ferma vedetelor, Deea Maxer si Majda Aboulumosha, noi provocari sunt pregatite pentru concurentii ramasi in competitia pentru marele premiu de 50.000 de euro si titlul de Fermierul anului.

 Noua saptamana incepe cu numirea noului fermier al saptamanii lasat de Majda in scrisoarea de adio si cu alegerea celor doi servitori, iar in editia de miercuri telespectatorii vor afla cine sunt personajele cheie din aceasta saptamana.

Misiunea de a gasi talismanul imunitatii se incheie cu succes pentru un fermier norocos, insa acest lucru da peste cap strategiile fermierului sef care avea planuri mari de eliminare. Intre Rona Hartner si Tania Popa izbucneste un conflict din cauza nevoii excesive de exprimare a Ronei. Ea reuseste sa intre in conflict si cu Vladimir, iar totul se finalizeaza cu multe lacrimi.

Lipsa mancarii ii afecteaza din ce in ce mai mult pe fermierii ramasi: “Ma simt ca la cazarma!”, “Eu as manca si sosete fierte!”, “N-avem din ce sa facem de mancare!” – sunt doar cateva dintre afirmatiile lor.

Monica le face o mare supriza si, cu ocazia zilei de nastere a unuia dintre fermieri, le aduce un tort. Cine va fi cel sarbatorit, pe cine a lasat Majda fermierul saptamanii, cine vor fi urmatorii fermieri, cum evolueaza strategiile dupa gasirea talismanului de imunitate, ramane de vazut miercuri, de la ora 20:30, numai la PRO TV.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni