Spectacol oferit de studentii la Medicina din Oradea pentru copii internati la Oncologie. "E un cadou de Paste"

10 Aprilie 2017, 18:26

Spectacol oferit de studentii la Medicina din Oradea pentru copii internati la Oncologie. "E un cadou de Paste"
Citeste mai mult despre: spectacol, medicina, Oradea, studenti, Vesti Bune,

Mai multi studenti medicinisti din Oradea au vrut sa le faca o bucurie inainte de Pasti copiilor care au trecut prin traumele unor boli adeseori necrutatoare.

Cu ajutorul medicilor, ei au reusit sa mearga mai departe si isi spun cu mandrie "supravietuitorii". Iar lectia lor este un motiv de optimism si pentru alti copii greu incercati de soarta.

Aproape 60 de copii din tot judetul Bihor au fost invitati la Spitalul din Oradea. De data aceasta, insa, nu pentru tratamente, ci pentru o surpriza muzicala, pregatita de studentii medicinisti.

Citeste si: Ajutor nesperat pentru mai multe familii sarmane din Iasi. Oamenii darnici s-au mobilizat pe retelele de socializare

Alexandra Sebe, presedinta Asociatia Studentilor Medicinisti Oradea: "Organizam un eveniment care se numeste "Dansul supravietuitorilor" si se adreseaza copiilor si are rolul de a binedispune pe toata lumea prezenta, de la voluntari pana la parinti. Copiii, de asemenea, vor primi cadouri, baloane cu heliu si un zambet in plus pe fata cu ocazia sarbatorilor pascale."

Studentii au fost mereu alaturi de copiii internati la oncologie sau hematologie pediatrica, ajutindu-i pe medici sa le redea speranta celor mici, greu incercati de boli grave.

Sursa: StirileProTV.ro
Vezi episoade in intregime pe

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO