• PRO TV
  • Speak și Ioana Ignat "se iubesc Ca Nebunii" în cea mai fresh colaborare!

Speak și Ioana Ignat "se iubesc Ca Nebunii" în cea mai fresh colaborare!

Speak și Ioana Ignat "se iubesc Ca Nebunii" în cea mai fresh colaborare!

Este timpul să ascultăm "Ca nebunii", noul single semnat Speak în colaborare cu Ioana Ignat. 

Este o piesă foarte caldă și plăcută, în care fiecare vers te face să zâmbești și să te gândești la persoană iubită. Artiștii ne descriu perioada de început a unei relații, când partenerii se îndrăgostesc unu de altul și nu țin cont de gurile rele din jurul lor. 

"Mă bucur mult că am reușit să facem această piesă împreună, Ioana este una dintre cele mai talentate artiste cu care am lucrat până acum! Sper ca oamenii să se regăsească în ceea ce am cântat noi acolo, și să se iubească în continuare #canebunii!"

"Ca nebunii" este piesa care pune pe note sentimentele din fiecare relație. Oricât de diferiți am fi ca oameni, când vorbim despre dragoste, simțim la fel. Această nebunie frumoasă ne face să ne construim propriul univers alături de persoana iubită, mergând de mână în orice pas, chiar dacă asta înseamnă să ne întoarcem împotriva lumii. Mă bucură mult această colaborare și sper ca mesajul nostru să ajungă la cât mai mulți oameni.", declară Ioana Ignat. 

De partea muzicală s-au ocupat Speak, Ioana Ignat și Tudor Monroe, textul a fost scris de Flick împreună cu Speak și Ioana, iar procesul final a fost mixat și masterizat de Max Kissaru.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni