• PRO TV
  • Soțul presupusei amante a lui Jay-Z a încercat să-l despartă pe rapper de Beyonce. Culisele unei povești ca-n telenovele

Soțul presupusei amante a lui Jay-Z a încercat să-l despartă pe rapper de Beyonce. Culisele unei povești ca-n telenovele

Soțul presupusei amante a lui Jay-Z a încercat să-l despartă pe rapper de Beyonce. Culisele unei povești ca-n telenovele

În urma difuzării documentarului „Surviving R. Kelly” a ieșit la iveală și o poveste foarte ciudată despre relația dintre Jay-Z, Beyonce și fostul asociat al lui Hova, Damon Dash.

În acest documentar despre abuzurile lui R. Kelly sunt puse sub lupă și colaborările acestuia cu diverși artiști, inclusiv Jay-Z, care a colaborat cu R. Kelly pe albumul „The Best of Both Worlds”. 

La un moment dat, fostul asociat al lui Jay de la Roc-A-Fella Records spune că motivul decăderii label-ului pe care îl conduceau împreună a fost tocmai această colaborare neinspirată a lui Hova.

Cu toate astea, fostul lor producător, Choke No Joke, spune că lucruile nu stau tocmai așa și că motivul real al despărțirii profesionale dintre cei doi ar fi altul. Potrivit lui Choke No Joke, Dame ar fi încercat s-o seducă pe Beyonce.

„Era o vreme când la Roc-A-Fella Dame nu avea voie să stea în preajma lui Beyonce. Nu s-a întâmplat nimic între ei, Beyonce îl iubea pe Hova, dar Dame nu a ținut cont de asta și a încercat și fel și chip să i-o fure.”, a spus producătorul.  

Vezi și:

Fostul producător nu e singurul care spune asta. Și Funkmaster Flex susține povestea lui Choke No Joke.

Anul trecut a ieșit în presă și o poveste care face ca toată situație să fie una demnă de telenovele. Potrivit apropiaților cuplului Jay-Z – Beyonce, Jay ar fi înșelat-o pe Beyonce tocmai cu soția lui Damon Dash, Rachel Roy. 

Zvonurile au fost amplificate și de o piesă de pe albumul celui mai recent album al lui Beyonce, „Sorry", în care aceasta cântă „He only want me when I'm not there / He better call Becky with the good hair„ (n.r. Becky e numele pe care femeile de culoare îl dau fetelor caucaziene sau doar pe jumătate de culoare). 

Funkmaster Flex a mai spus că Jay ar fi înșelat-o pe Beyonce tocmai cu soția lui Dash ca „payback". 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni