• PRO TV
  • Sotia lui Andi Moisescu, Olivia Steer, superba fara pic de Photoshop. Iata cum arata in cele mai recente imagini

Sotia lui Andi Moisescu, Olivia Steer, superba fara pic de Photoshop. Iata cum arata in cele mai recente imagini

Sotia lui Andi Moisescu, Olivia Steer, superba fara pic de Photoshop. Iata cum arata in cele mai recente imagini

Este cunoscut faptul ca Olivia Steer este adepta alimentatiei vegane, iar eforturile ei de a duce o viata echilibrata se vad foarte bine pe chipul ei, impecabil cu minimum de machiaj si fara pic de Photoshop.

Olivia Steer promoveaza stilul de viata sanatos, care a ajutat-o sa para ca intinereste pe zi ce trece si sa-si pastreze o silueta armonioasa, demna de invidiat.

In cele mai recente imagini postate pe pagina de Facebook, sotia lui Andi este intr-o forma fizica incredibila, iar cei care au vazut imaginile i-au marturisit vedetei ca asa ar trebui sa arate toate femeile.

 

Olivia a realizat recent o sedinta foto pentru numarul din septembrie al revistei "Ce se intampla doctore", luna in care va aparea pe coperta publicatiei, iar mesajele de la fani au foat mai mult decat frumoase:" Abia astept revista! Tot timpu o cumpar cand este cu tine!", "Dap! Cam asa ar trebui sa arate femeile!", sau "Superba esti Olivia !! Te admir !!!", au fost numai cateva dintre mesajele primite de sotia lui Andi.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni