Sore aduce in prim plan senzualitatea cu noul sau single, "Woman" - VIDEO

Sore aduce in prim plan senzualitatea cu noul sau single, "Woman" - VIDEO

Sore ne surprinde placut si ne prezinta odata cu lansarea celui mai recent single al sau, o femeie matura, puternica si sigura pe sine. 

Artista a lansat  “Woman”, o piesa despre feminitate, senzualitate, despre iubire si frumusete. Single-ul contine un mesaj puternic, adresat tuturor femeilor care, indiferent de situatie, trebuie sa se respecte, sa fie independente si, mai ales, fericite. O femeie trebuie sa stie ca ceea ce simte si felul in care se percepe sunt transmise mai departe, celor de langa ea, iar increderea si siguranta reprezinta doua dintre caracteristicile unei femei puternice.

"Woman>> este un manifest al adolescentei transformate in femeie, o piesa senzuala, la care am lucrat alaturi de Serban Cazan de la HaHaHa Production. Consider ca a venit momentul ca publicul meu sa vada ca m-am maturizat si ca imi inteleg si imi iubesc feminitatea, ca senzualitatea nu trebuie sa fie vulgara. Am ajuns sa inteleg ca o femeie se iubeste si se accepta asa cum e si isi stie defectele si atuurile si, in mod evident, stie ce fel de barbat vrea sa aiba langa ea. Sper ca mesajul meu sa ajunga la cat mai multe fete si femei care cred in puterea lor", a declarat Sore.

Clipul este semnat de Khaled Mohktar, concept Nico Grigore, styling Amir Dobos, make-up Traviata Paduraru, hairstyle Adonis Enache.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni