• Emisiuni
  • La Măruță
  • Sorana, ex A.S.i.A, s-a reinventat după divorțul dureros. Cu ce se ocupă acum artista: "Am devenit dubioasă pentru unii"

Sorana, ex A.S.i.A, s-a reinventat după divorțul dureros. Cu ce se ocupă acum artista: "Am devenit dubioasă pentru unii"

Sorana Darclee a fost invitata lui Cătălin Măruță în platoul emisiunii pe care acesta o prezintă. Fosta membră a formației A.S.I.A a vorbit despre schimbările care au intervenit în viața ei, dar și despre modul în care a reușit să se reinventeze după cel mai greu moment prin care a trecut vreodată.

Sorana Darclee s-a retras din lumina reflectoarelor de ceva vreme și a decis să se concentreze asupra lucrurilor care o fac într-adevăr să se simtă împlinită. Astfel, fosta membră A.S.I.A își petrece o bună parte din timp pictând, iar tablourile sale pot fi achiziționate de către cei care îi apreciază munca. 

După un moment de cumpănă, divorțul din anul 2014, cauzat de infidelitatea soțului, Sorana și-a schimbat radical stilul de viață, și susține că a găsit cheia fericirii. Cel cu care era căsătorită la acea vreme a înșelat-o cu o escortă, iar Sorana a decis să divorțeze. Timpul a trecut, rănile s-au vindecat, iar artista zâmbește din nou la brațul lui Cosmin, omul alături de care formează un cuplu din anul 2018. 

"M-am retras din showbiz, am devenit așa, foarte dubioasă pentru unii. Îmi place să pictez și fac asta în continuu și nu îmi place să mai fac nimic altceva în afara de pictură", a povestit artista.

Întrebată despre divorț, Sorana susține că este deplasat să vorbești urât despre cineva doar pentru că povestea a avut un final nefericit. Cântăreața a găsit puterea de a trece peste orice obstacol, iar în prezent acordă mai mult timp propriei persoane și emoțiilor pe care le resimte. 

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni