• PRO TV
  • Febra „Avengers: Endgame" a cuprins până și NASA. Cum vrea agenția spațială să-l salveze pe Iron Man

Febra „Avengers: Endgame" a cuprins până și NASA. Cum vrea agenția spațială să-l salveze pe Iron Man

Febra „Avengers: Endgame" a cuprins până și NASA. Cum vrea agenția spațială să-l salveze pe Iron Man

În noul trailer Avengers, Tony Stark hoinărește prin galaxie fără o direcție clară în (ceea ce pare a fi) nava Guardians of the Galaxy. Stark e blocat în navă și în cele câteva cadre din trailer îi transmite un ultim mesaj lui Pepper Potts, iubita sa. 

Trailer-ul a reușit să-i entuziasmeze până și pe angajații NASA, care au oferit o (cvasi)-soluție pentru a-l salva pe Tony de pe navă. 

Într-un tweet de pe contul oficial, NASA a scris: „Hey, Marvel, am auzit despre situația lui Tony Stark. După cum știți, în primul rând ar trebui să așteptați să auziți de la centrul de control al misiunii un: Dar dacă asta nu o să se întâmple, atunci vă recomandăm ca echipele de pe Pământ să folosească toate resursele de care dispun pentru a scana cerul în căutarea omului vostru dispărut.”, a scris NASA.

Tony Stark a mai avut probleme și în celelalte filme ale seriei, însă a reușit mereu să găsească soluții. De data asta, însă, lucrurile par să stea un pic altfel: Tony pare să se fi resemnat și să-și fi acceptat soarta. 

„Dragă domnișoară Potts (n.r. Pepper, iubita lui), dacă această înregistrare va ajunge la tine... te rog să nu fii tristă, sfârșitul e doar o parte a călătoriei. În plus, să fii blocat în spațiu cu zero speranțe de-a fi salvat e mult mai amuzant decât poate părea la prima vedere. [...] Nu mai am mâncare și apă de vreo patru zile, oxigenul se va termina mâine dimineață... iar când voi pluti în spațiu fără nicio direcție te voi visa pe tine. Mereu pe tine.”, spune Stark în trailer, în speranța că mesajul lui va ajunge cumva pe Pământ, la Pepper.

Fanii nu par, însă, prea mulțumiți de soluția oferită de NASA, de vreme ce – până la această oră – i-au interpelat pe Twitter pentru alte soluții și pe Elon Musk (n.r. fondatorul companiei SpaceX), pe astronauții ISS (n.r. International Space Station / Stația Spațiala Internațională) și chiar și pe angajații de la ISRO (n.r. Indian Space Research Organization).

Context: în scenele finale din „Avengers: Infinity War”, Tony și Nebula sunt izolați pe Titan, planeta lui Thanos, în timp ce restul supereroilor Avengers mor.

„Avengers: Endgame” e unul dintre cele mai așteptate filme ale anului 2019 și va ajunge în cinematografe în 26 aprilie.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni