• PRO TV
  • Snoop Dogg s-a autointitulat cel mai sexy bărbat în viață, la câteva zile după ce John Legend a primit această onoare

Snoop Dogg s-a autointitulat cel mai sexy bărbat în viață, la câteva zile după ce John Legend a primit această onoare

Snoop Dogg s-a autointitulat cel mai sexy bărbat în viață, la câteva zile după ce John Legend a primit această onoare

Snoop Dogg a făcut cea mai tare poantă a săptămânii :) Rapperul a photoshopat o copertă a revistei People și s-a autointitulat “cel mai sexy bărbat în viață”. Săptămâna trecuta cântărețul John Legend a primit această titulatură și a pozat pentru celebra revistă care acordă acest “trofeu”.

Snoop Dogg a postat imaginea pe pagina sa de Instagram și o parte dintre fanii sai chiar au crezut că este adevărat. Unul dintre cei care s-a lăsat păcălit a fost vărul lui Snoop, R Jay, cunoscut pentru că apare în acea filmare xxx cu Kim Kardashian. Printre cei care i-au comentat a fost și rapperul MC Hammer.

Îmbrăcat “la patru ace”, cu un joint în gură, accesorizat cu ochelari de vedere, cravată, verighetă și ceas, Snoop le mulțumește fanilor de pe coperta falsă.

Luna trecuta, Snoop Dogg a avut o aniversare de neuitat: acesta a primit cadou de la cei mai buni prieteni un buchet cu 48 de jointuri de canabbis, realizat de o firmă specială care se ocupă cu astfel de aranjamente. 

Un fumător înrăit de “iarbă”, Snoop și-a uimit fanii când a spus, în trecut, că fumează până la 80 de “blunt-uri” de marijuana pe zi. 

Dacă vă întrebați cum de are timp să fumeze atâta, aflați că artistul a dezvăluit de curând că are un angajat care toată ziua nu face altceva decât să prepare jointuri și “blunt-uri” pentru el și întreaga să echipă!

Snoop a precizat că îl plătește cu 40.000-50.000 de dolari pe an pentru serviciile sale prețioase. Rapperul a spus că este foarte mulțumit de bărbatul care îi rulează jointurile, pe care l-a comparat cu “Lurch” din Familia Adams. “Timingul lui este impecabil!”.

Întrebat într-o emisiune dacă angajatul mai face și altceva pentru banii primiți, Spoop a spus că prepararea țigărilor este singura să preocupare și că jobul lui poartă practic denumirea de “professional blunt roller” :)

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni