• PRO TV
  • Smiley și Bibi, s-au întâlnit în proiectul pentru copii „Strada Dalmațieni 101”

Smiley și Bibi, s-au întâlnit în proiectul pentru copii „Strada Dalmațieni 101”

Smiley și Bibi, s-au întâlnit în proiectul pentru copii „Strada Dalmațieni 101”

Ipostază perfect cunoscută pentru Bibi, obișnuită cu astfel de proiecte, dar, cumva, atipică pentru Smiley, pe care nu l-am văzut foarte des în astfel de proiecte.

„Producătorii au venit cu propunerea, iar mie mi s-a părut foarte interesant. Știau că filmează noi episoade din „Strada Dalmațienilor 101” și mi-au propus să cânt o variantă a piesei coloană sonoră. A fost foarte interesant!”, a declarat Smiley în interviul pe care i l-a acordat lui Bibi pentru canalul ei de Youtube.

Citește și Toată lumea îl știe pe Smiley, dar puțini îl știu pe fratele artistului. Cum arată și cu ce se ocupă Filip

"Smiley este unul dintre artiștii pe care îi admir și îi  apreciez super mult. A fost o  experiență minunată să pot să îi iau interviu și să pot descoperi câteva secrete din cariera lui. Am cântat, am făcut un challenge împreună și mă bucur mult că s-a simțit bine și distrat pe canalul meu de YouTube. Smiley este un om pozitiv și foarte optimist, iar acest lucru l-am simțit și in timpul filmărilor. Este genul de om de la care ai de învățat numai lucruri frumoase.", a spus Bibi. 

Însă, nu este singura  dată când Smiley s-a implicat într-un proiect pentru copii. „Am făcut ceva dubaje în producțiile pentru copii și probabil că o să mai fac, pentru că-mi place”, a declarat artistul în cadru aceluiași interviu.

Înainte de final, Smiley a punctat bine cum stă treaba cu faima, în ceea ce-l privește: „Mi-am dorit să fiu artist, nu am vânat faima. Pe mine mă interesează ca oamenii să-mi asculte muzica”.


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni